Kotimaa

Paavo Väyrynen kun­ta­vaa­lieh­dok­kaak­si Helsingissä, Terve Helsinki -listalla jäseniä eri puolueista

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen tavoittelee kuntavaaleissa äänestäjiä Helsingistä. KUVA: Tomi Kosonen
Kotimaa 17.2.2017 12:06 | Päivitetty 17.2.2017 12:43
STT, Kaleva

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen ryhtyy kuntavaaliehdokkaaksi Helsingissä sitoutumattomien listalla. Terve Helsinki -nimisen liikkeen listalla on eri puolueiden jäseniä ja sitoutumattomia ehdokkaita, Väyrynen kertoo Uuden Suomen blogissaan.

Väyrysen mukaan liikkeen ohjelmassa arvostellaan Helsingin valtapuolueita politiikasta, jolla pääkaupunkiseudulle pyritään saamaan satojatuhansia uusia asukkaita.

Keskittävän metropolipolitiikan vuoksi pääkaupunkiseudun elinkustannukset ovat kohonneet ja elinympäristö on huonontunut.

"Terve Helsinki" -liikkeen ehdokkaiden tavoitteena on, että Helsingin kaupunki keskittyy alueellaan jo asuvien ihmisten elämän laadun kohentamiseen keskittävän metropolipolitiikan sijaan.

Väyrynen on keskustan kunniapuheenjohtaja. Kuluvan viikon tiistaina keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä ilmoitti, että Väyrynen ei voi olla keskustan kuntavaaliehdokas, jos tämä on samaan aikaan toisen puolueen jäsen. Sipilä sanoi Väyrysen olevan selkeästi toisen puolueen eli perustamansa kansalaispuolueen jäsen.

Kotipaikkansa vaihtoa Keminmaalta Helsinkiin Väyrynen on perustellut sillä, että parlamenttityö ja yritystoiminta edellyttävät pääasiallista asumista pääkaupunkiseudulla.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

Katsokaapa vaikka huviksenne, kuinka useasti Väyrynen on osallistunut Keminmaan valtuuston kokouksiin kuluneella vaalikaudella? Yhden käden sormilla laskee kokouksiin osallistumiset, poissaolojen laskemiseen tarvitaan varpaatkin mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

on Suomen trumppi. Muut ovat aina väärässä, ja myös media on häntä vastaan... Ottiko jenkkitrumppi mallia patesta, vai pate trumpista...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavolla ei oikein ota nostetta nämä kymmenet uudet "ulostulot",ei vaikka millä konstilla yrittää....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvin ymmärrettävä veto Paavolta , niin lyhyen aikaa ehtinyt hoitaa yhteisiä asioita , että kaikki kehittämiä- ja parannusehdotukset uhkaavat jäädä lähtökuoppiin. :(

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Paavo! Voit olla ylpeä perustamastasi Kansalaispuolueesta. Puolueella on huippuhyvät tavoitteet ,nimenomaan Suomea ja Suomalaisia ajatellen. EU ero ,Itsenäisyys -siitä se alkaa ,uusi aika. Ensi alkuun saatat saada ne n.9000 ääntä kun liikenneministeri sitoutumattomien listalla sai ,eduskuntavaaleissa. Sipilä nimitti hänet ministeriksi ,mutta onko hän nyt keskustalainen vai sitoutumaton ministeri?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitänee muuttaa Helsinkiin joksikin aikaa että voi äänestää Paavoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Terveellä järjellä ajateltuna se on niin, että Paavo Väyrynen ei voi edustaa kahta puoluetta ja hän kuuluu kansanpuolueeseen, tai keskustaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiilikaiselle kova kilpailija. Paavo osaa mediatemput ja puukottaa samalla kepua selkään. Kiusa se on pienikin kiusa ellei suorastaan kosto

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo vie ne vähätkin kepu äänet Helsingissä. On hyvä, että joku pitää periaatteista kiinnin näinä aikoina,
kun ne tuntuvat olevan helppoa kauppatavaraa. Paavo tulee vielä yllättämään kepun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti helsinkiläisillä on senverran älliä päissään,etteivät erehdy paavon pulkkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Epälojaalina kunniapuheenjohtajana minä pidän tuollaista toimintaa harjoittavaa ihmistyyppiä. Mitä psykologit sanovatkaan lajaliteetista? Ei vakaasti harkitsevat kortteleiden ja kaupunginosien keskustaa äänestävät Väyrysen kelkkaan lähde. Keskustaehdokkaat miettivät asioita ongelmakeskeisesti; miten palvelut tuotetaan lähellä, koulujen ja palvelutilojen tilaongelmat , nuoret, lapsiperheet, lapset, vanhukset ja vammaiset ovat edellä henkilökysymysten , varsinkin oman pesän kadottaneet toiseen puolueeseen siirtyneet. Lähteneisiin ei pidä panostaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiat huonosti, vaikka kaveri on ollut vuosikymmeniä vaikuttamassa ,ja varsin merkittävissä asemissa , oisko peiliinkatsomisen paikka??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Terve Paavo, terve Hesa, terve Stadin ruhtinas! Täss' on poikas' uljas, nuori, esiin käy hän voimaa täys' kuin tuima Keminmaan tuuli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka helsinkiläinen äänestäisi ehdokasta joka ei aio ajaa Helsingin ja helsinkiläisten etua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitähän tuottavaa työtä siellä Helsingissä tehdään? Byrokratian tuottaminen ei ole sitä-

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)

Uutisvirta

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Poika ei halua mennä armeijaan

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietoja lennon MH17 alasampumisen tutkinnasta

Hesari: "Venäjä ei enää edes yritä ylläpitää uskottavuuttaan." Venäjän uskottavuus on mennyt, eikä Juttutuvassa kirjoitt... Lue lisää...
Hesarin pääkirjoitus

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

28.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image