Kotimaa

Olli-Pekka Heinonen siirtyy Ylestä val­tio­sih­tee­rik­si

None KUVA: Mikko Stig
Kotimaa 27.1.2012 16:14
STT
Ylen julkaisutoimintajohtaja Olli-Pekka Heinonen siirtyy pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) valtiosihteeriksi valtioneuvoston kansliaan.

Kokoomuslainen Heinonen on toiminut aiemmin opetusministerinä, liikenneministerinä ja liikenne- ja viestintäministerinä sekä ministerin erityisavustajana.

Heinosen virallinen nimityspäätös tehdään myöhemmin valtioneuvostossa. Hän aloittaa uudessa työssään maaliskuun alusta lukien.

Nykyinen valtiosihteeri Velipekka Nummikoski (kok.) siirtyy Raha-automaattiyhdistyksen johtoon.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

3,5 miljardia taivaan tuuliin hävittänyt epäonnistuja tulee valtiosihteeriksi Kataiselle joka on myynyt kohta koko Suomen EU:lle,tähän ei pysty kuin yksi puolue josta ei löydy ainuttakaan täysipäistä johtamaan yhtään mitään ja nyt vielä palkitaan puolue Presidentin pestillä joka sekin menettää täysin merkityksen ja voitaisiin lakkauttaa kokonaan ennen kuin siltäkin taholta alkaa olemaan korvaamatonta vahinkoa Suomelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oliko Heinonen Ylessä? Nyt ymmärtää miksi Ylekin menee nurin. Heinonen muistuttaa pelottavalla tavalla jotakin entistä USSR-valtiomiestä, taisi olla Iljitsh Lenin, mikäli muistan oikein.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kokoomuksesta toki löydykkään sellaista henkilöä joka ei olisi mokannut jotain jossain ja pahasti.Kyllä taas kykypuolue näytti kyntensä ja valitsi virkaan yli 3 miljardia verovaroja hävittäneen täysin epäpätevän henkilön hoitamaan yhtään mitään.Näin meitä kansalaisia luullaan täysin idiooteiksi kokoomuksen taholta että pistetään verovaroja miljardeja tuhonnut poliitikko jäähylle muualle vähäksiaikaa ja nostetaan takaisin päivän politiikkaan luullen että kukaan ei enää muista tällaista epäpätevää tunaria jonka piti aikanaan olla valtakunnanoikeudessa eikä johtajana missään virassa minkä veronmaksajat rahoittavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

O.P. Heinosen jäljiltä ei tulla näkemään muuta kuin epäonnistumisia ja tappioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten ihmeessä tuollainen tyyppi voidaan nimetä tuollaiseen virkaan, mielestäni hän on korvausvastuussa kuuluisista UMS -kaupoista .Jos tavallinen duunari olisi sössinyt samalla tavoin ,hän istuisi vieläkin kivensisässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa se Yleisradion nuorentamiskampanja nyt sitten loppuisi ja kunnon ohjelmat säilyisivät Olihan se Rintheessä osoitus miehen julkaisutaidoista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olli-Pekka oli liikenneministerinä kun Sonera osti noin 3,5 miljardilla eurolla ilmaa Saksasta ja valtiovarainministerinä oli eräs puoluetoveri Sauli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Heinonenhan se oli se, joka lausui eduskunnassa ne legendaariset sanat kun Soneraa pelastettiin: "Annetaan nyt markka niin saadaan se eurona takaisin!" Näinköhän saatiin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös tämä ole sama heppu joka sössi jossakin asiassa ollessaan ministerinä. Jos oikein muistan niin osti Saksalta sateisen ilman UMTS:n huutokaupassa jossa Saksa huijasi suomalaisia päättäjiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joko Heinonen on korvannut "UMTS" kaupoista aiheutuneet miljoonatappiot? Vaarallinen mies Suomelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä nyt kerta kaikkiaan keskustan ja perussuomalaisten on terästädyttävä ettei Suomen media mene 100 % kokoomuksen hoitoon. Nyt kokoomus johtaa mediaa 96 % osuudella ja loput on sossuilla. Sydämeni itkee kun aattelen kepun ja persujen onnettomia puoluesihteerejä tässäkin asiassa!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

120
Kaupunginhallitusta vetävä Kyösti Oikarinen haluaa Ouluun samanlaiset kaupunkipyörät kuin Helsingissä – 600 pyörää ja 50 asemaa olisi sopiva määrä
51
IL: Hoitajat järkyttyivät lomarahaleikkausten summista – ”Jäsenkuntamme ihan raivona” 
24
Jos kutsu käy, Ylivieskan uusi kirkkoherra Eija Nivala on kesän kansanedustajana
21
TuuliWatti rakentaa markkinaehtoisen tuulipuiston Iin Kuivaniemeen – voimaloilla korkeutta jopa 175 metriä
20
Eurobarometri julki: EU-kriittisyys laskee Euroopassa – suomalaisten usko EU:n suuntaan silti heikentynyt
17
Palon vaurioittama Äimäraution ravikatsomo remontoidaan, myös uusia tiloja tulossa - töiden tarkoitus alkaa kesällä
14
Lääkereseptejä uusivat verkkofirmat ministeriön syynissä – Lääkäriliitto suhtautuu toimintaa kielteisesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

241 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei ole, Se vain kertoo siitä, että työn tekeminen ei ole sinun juttusi. Makaat mieluummin työtä tekevien maksamien veroj... Lue lisää...
Patu68

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image