Kotimaa

Mainos

Olli-Pekka Heinonen siirtyy Ylestä val­tio­sih­tee­rik­si

None KUVA: Mikko Stig
Kotimaa 27.1.2012 16:14
STT
Ylen julkaisutoimintajohtaja Olli-Pekka Heinonen siirtyy pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) valtiosihteeriksi valtioneuvoston kansliaan.

Kokoomuslainen Heinonen on toiminut aiemmin opetusministerinä, liikenneministerinä ja liikenne- ja viestintäministerinä sekä ministerin erityisavustajana.

Heinosen virallinen nimityspäätös tehdään myöhemmin valtioneuvostossa. Hän aloittaa uudessa työssään maaliskuun alusta lukien.

Nykyinen valtiosihteeri Velipekka Nummikoski (kok.) siirtyy Raha-automaattiyhdistyksen johtoon.

MAINOS
Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
Mainos

Kommentoi

3,5 miljardia taivaan tuuliin hävittänyt epäonnistuja tulee valtiosihteeriksi Kataiselle joka on myynyt kohta koko Suomen EU:lle,tähän ei pysty kuin yksi puolue josta ei löydy ainuttakaan täysipäistä johtamaan yhtään mitään ja nyt vielä palkitaan puolue Presidentin pestillä joka sekin menettää täysin merkityksen ja voitaisiin lakkauttaa kokonaan ennen kuin siltäkin taholta alkaa olemaan korvaamatonta vahinkoa Suomelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oliko Heinonen Ylessä? Nyt ymmärtää miksi Ylekin menee nurin. Heinonen muistuttaa pelottavalla tavalla jotakin entistä USSR-valtiomiestä, taisi olla Iljitsh Lenin, mikäli muistan oikein.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kokoomuksesta toki löydykkään sellaista henkilöä joka ei olisi mokannut jotain jossain ja pahasti.Kyllä taas kykypuolue näytti kyntensä ja valitsi virkaan yli 3 miljardia verovaroja hävittäneen täysin epäpätevän henkilön hoitamaan yhtään mitään.Näin meitä kansalaisia luullaan täysin idiooteiksi kokoomuksen taholta että pistetään verovaroja miljardeja tuhonnut poliitikko jäähylle muualle vähäksiaikaa ja nostetaan takaisin päivän politiikkaan luullen että kukaan ei enää muista tällaista epäpätevää tunaria jonka piti aikanaan olla valtakunnanoikeudessa eikä johtajana missään virassa minkä veronmaksajat rahoittavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

O.P. Heinosen jäljiltä ei tulla näkemään muuta kuin epäonnistumisia ja tappioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten ihmeessä tuollainen tyyppi voidaan nimetä tuollaiseen virkaan, mielestäni hän on korvausvastuussa kuuluisista UMS -kaupoista .Jos tavallinen duunari olisi sössinyt samalla tavoin ,hän istuisi vieläkin kivensisässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa se Yleisradion nuorentamiskampanja nyt sitten loppuisi ja kunnon ohjelmat säilyisivät Olihan se Rintheessä osoitus miehen julkaisutaidoista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olli-Pekka oli liikenneministerinä kun Sonera osti noin 3,5 miljardilla eurolla ilmaa Saksasta ja valtiovarainministerinä oli eräs puoluetoveri Sauli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Heinonenhan se oli se, joka lausui eduskunnassa ne legendaariset sanat kun Soneraa pelastettiin: "Annetaan nyt markka niin saadaan se eurona takaisin!" Näinköhän saatiin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös tämä ole sama heppu joka sössi jossakin asiassa ollessaan ministerinä. Jos oikein muistan niin osti Saksalta sateisen ilman UMTS:n huutokaupassa jossa Saksa huijasi suomalaisia päättäjiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joko Heinonen on korvannut "UMTS" kaupoista aiheutuneet miljoonatappiot? Vaarallinen mies Suomelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä nyt kerta kaikkiaan keskustan ja perussuomalaisten on terästädyttävä ettei Suomen media mene 100 % kokoomuksen hoitoon. Nyt kokoomus johtaa mediaa 96 % osuudella ja loput on sossuilla. Sydämeni itkee kun aattelen kepun ja persujen onnettomia puoluesihteerejä tässäkin asiassa!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos
Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono Keski- ja Pohjois-Lapissa lumisateen ja sohjoisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Joko kävit Sotapolku.fi;ssä?

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Milloin eläkkeet on historiaa?

18,95 + 6,15= 25,1% ja tuo kaikki on pois työntekijän palkasta! Työnantaja "tilittää" oman ja palkansaajan osuuden eläk... Lue lisää...
Pintaa syvemmältä

Uutiset osastoittain

Menokalenteri

ma
01.5.
Suomi100: Koko Oulu tanssii!
Kulttuuri
ma
01.5.
Juho Alamikkelä: 2014-2016
Kulttuuri
ma
01.5.
Vappumarkkinat
Kulttuuri
ma
01.5.
Vappumarkkinat
Kulttuuri

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image