Kotimaa

Mainos

Oikaisu juttuihin Malmin naisesta Jari Aarnion huu­me­ri­kos­ju­tus­sa

Kotimaa 23.10.2017 13:32
STT

Oikaisu STT:n perjantain (6.10.2017) kotimaan juttuun otsikolla "Aarnion kanssatuomittujen puolustukset sivalsivat käräjätuomiota ja tutkintaa ", tiistain (10.10.2017) jatkojuttuun "Malmin naista kuulustellut skootteripoliisi: Asianajaja oli hilpeällä tuulella - 'kielsin laulamasta kuulustelussa'" ja torstain (12.10.2017) jatkojuttuun otsikolla "Jari Aarnion huumeisiin kytkevien kuulustelukertomusten käyttökelpoisuus jäi ilmaan oikeudessa".

Jutuista sai virheellisen kuvan, että Jari Aarnion huume- ja virkarikosjutussa niin sanottu Malmin nainen eli Mari Romano olisi käräjillä tuomittu huumekontaktien järjestämisestä Aarniolle. Oikeus kuitenkin tuomitsi Romanon vain huumeiden levittämisestä ja katsoi, että hän oli järjestänyt huumekontakteja syytteen kuvaaman ajan ulkopuolella.

Virheellinen muotoilu toistui 6.10 myös versiossa "Malmin naisen puolustus haluaa hyödyntämiskieltoa kertomuksiin jo tutkintavankeudesta vapautumisesta saakka" ja 10.10. versioissa, jotka oli otsikoitu "Malmin nainen: Pohjois-Savon nainen oli tarkoitus saada vapaaksi rikosepäilyistä puhumalla Aarniosta" ja "Malmin naisen puolustus haluaa koko esitutkintakertomuksen hyödyntämiskieltoon Jari Aarnion huumejutussa - syyttäjä haluaa hyödyntää kertomusta ainakin Aarnioon ".

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Pohjanmaan maakunnassa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.3.

Naapurit

21.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image