Kotimaa

Mainos

Niinistö torjuu syr­jäy­ty­misk­ri­tii­kin

Kotimaa 18.9.2012 18:41
STT,

Presidentti Sauli Niinistö torjuu kritiikin, jota nuorten syrjäytymisen torjuntakampanja on saanut osakseen. Hänestä jotkut ovat unohtaneet sen, että vaalit ovat jo ohi.

Ylä-Savossa tänään vieraileva Niinistö viittasi muun muassa vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen arvosteluun, jonka mukaan kampanja on todellisuudelle vieras.

Niinistön mielestä syrjäytymisen ehkäisyyn ei tepsi vain raha ja lainsäädäntö, vaan tarvitaan kaikkien kasvatusyhteisöjen panos.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Niinistöltä tainnut jäädä Maslow'n tarvehierarkia taka-alalle. Ensin pitää olla perustukset kunnossa, eli perustarpeet pitää olla turvattuna. Kaiken maailman kaunosanat eivät auta, kun nälkä kalvaa vatsanseutua.

Helpoin keino tämän toteuttamiseen olisi perustulo, mutta raha menee näillä reaalimaailmasta vieraantuneilla ihmisten edelle. Muutama bitti tietokannassa tärkeämpää kuin ihmiselämä, siinä on kertakaikkisen vääristynyt arvomaailma.

Läheisten tukeakin tarvitaan, mutta ensin perusasiat kuntoon!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kyllä työtä tekevät työläset maksavat veroja ja moni muori ja vaari on palkkatyonsä tehneet niin voihan ne opettaa lapsen lapsiaan ja onhan niitä perintörahojakin joillakin että kyllä moni tavallinenkin ihminen on tuonut kortensa kekoon eikä vain kokoomuslaiset

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luuleekohan Presidentti Sauli Niinistö että ilman rahaa saa jotakin ostettua ja hankittua jos on syrjäytynyt vailla minkäänlaisia sosiaalisia kontakteja ja sitä rahaa !!!. Naisten ei tarvi kuin mennä sosiaalitoimistoon niin johan on rahahanat auki vaikka mihin harrastukseen,vaikka kuinka asuu jonkun miehen kanssa "tittelillä" ""yksinhuoltaja"""

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeastaan jos ei ole tarjota köyhälle ja ahdingossa olevalle rahaa kannattaisi olla hiljaa. Kaikki muu on enempi tai vähempi valehtelua, petosta ja hurskastelua, turhaa sanahelinää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri näin. Mutta Arhinmäki ja monet muutkin ovat vain rahan jakajia, eivät tunne ihmisläheistä toimintaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Niinistö on oikeassa, on tosi valitettavaa ja typerää että monet muka asiantuntijatahot ovat lähteneet kritiikin tielle, sillä aiheutetaan mielikuvaa suomen nuorissa ja syrjäytyneissä että aivan turhaa on yrittää paneutua syrjäytyneiden ja nuorten ongelmiin. Tuollainen kritiikki lietsoo lisää välinpitämättömyyttä nuorison ja syrjäytyneiden mieliin. Niinistön työryhmä on oikealla asialla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Rahaton ei lähde lääkäriin

Ei kai tuo mikään uutinen enää ole.Lääkekorvauksien omavastuun noustessa yksikertaisesti ei ole varaa lääkkeisiin,koskee... Lue lisää...
paksu pertta

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.2.

Naapurit

24.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image