Kotimaa

Mainos

MTV:n tiedot: Laulaja Jari Sillanpään autosta löytyi kristalliksi epäiltyä huumetta

Iltalehti uutisoi tiistaina, että Jari Sillanpäätä epäillään huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Kotimaa 14.9.2017 11:44 | Päivitetty 14.9.2017 16:17
STT, Kaleva

MTV:n uutisten tietojen mukaan poliisi löysi laulaja Jari Sillanpään autosta kristalliksi epäiltyä metamfetamiinia kiinni otettaessa.

MTV:n mukaan Sillanpää on epäiltynä myös huumausainerikoksesta ja lopullinen varmuus aineesta saadaan laboratoriotutkimuksissa.

Iltalehti uutisoi eilen, että Sillanpään epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena tiistai-iltana. Iltalehden tietojen perusteella Sillanpään epäillään käyttäneen amfetamiinia.

Iltalehti kertoi, että poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti käyttäytyneeseen autoilijaan Helsingin Lönnrotinkadulla. Poliisit pysäyttivät autoilijan, joka paljastui Sillanpääksi.

Tutkinnanjohtaja Jari Pynnönen vahvisti eilen STT:lle, että poliisipartio pysäytti tiistai-illalla epäillyn huumekuskin Lönnrotinkadulla Helsingin keskustassa. Pynnönen ei kuitenkaan kommentoinut ajajan henkilöllisyyttä tai tapahtuman muita yksityiskohtia.

Metamfetamiini on usein vahvempaa kuin amfetamiini. Kristallimaista metamfetamiinia käytetään tyypillisesti polttamalla, ja ainetta pidetään yleisesti vaarallisena ja koukuttavana.

Työssäkäyvien huumeiden käyttö lisääntymässä

Huumeiden käyttö on arkipäiväistymässä sekä lisääntymässä työssäkäyvien keskuudessa, sanoo Irti Huumeista ry.

Järjestön toiminnanjohtaja Mirka Vainikan mukaan työssäkäyvien huumeiden käyttö liittyy usein työssä jaksamiseen ja rentoutumiseen, eikä sitä mielletä varsinaisesti huumeiden käytöksi. Näin ollen myöskään sen vaikutusta toimintakykyyn ei välttämättä ajatella.

Vainikan mukana piristeitä ja lääkkeitä saatetaan käyttää pitkistä työputkista selviämiseen ja yksittäisten työtehtävien suorittamiseen. Niitä voidaan myös käyttää arjesta irtautumiseen esimerkiksi viikonloppuna juhliessa.

Irti Huumeista -järjestö kertoo olevansa huolissaan huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisen yleisyydestä. Sen mukaan epäily laulaja Jari Sillanpään autoilusta huumeen vaikutuksen alaisena osoittaa asennemuutoksen huumeita kohtaan.

Vainikan mukaan autolla ajamisesta huumeiden vaikutuksen alaisena voi lukea toistuvasti.

- Huoli käytön arkipäiväistymisestä on työssäni jatkuvaa, Vainikka sanoo.

MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Siltsu on mahtava artisti ja ihminen,kunhan ei ajele autolla kun on pössytelly,omalla ajalla saa tehdä mitä lystää ja vetää ohutta yläpilveä oman tarpeen mukaan mukaan♡♡

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työnteko sai aivan uuden merkityksen. Se onkin huumeiloittelua ja rentoutumista. No voihan sen tietysti noinkin nähdä, kun ei vuosikymmeniin ole tyyötä ollut tehtävänä. Yrittäjaät veivät työt halpatyömaihinn. Ja hallitus haluaa lukutaidottomia kieltä osaamattomia tekemään työtä ilmaiseksi ja teki kikysopimuksen jolla ottaa rahat muden tekemistä töistä ja sopimuksista. Ai niin korjaan tämä on vapaa maa eikä kukaan ole vastuussa mistään. Eihän ilman itsenäisyyttä oleva maa voi olla kenenkään hallinnassa. Kun kansalaiset sairastavat tautia nimeltä olkaa hyvä ja ottakaa niin eihän se ole tyhmempi osapuoli joka ottaa, kun tarjotaan. Tähän ei auta loitsu eikä rukous tähän on itse tehtävä muutos ellei sittenkin halua olla orjana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erittäin surullista - kaikki huumeiden ja päihteiden käyttö. Miksi me suostumme tai sorrumme sellaiseen. Huumaantumaamme asioista jotka ei ole ainetta. Viihdetaiteessa on kovat houkutukset sortua. Toivottavasti sieltä silti noustaan - stemppiä Jarille !

Ne ketkä hyötyy tilanteesta - ovat huumebisneksen tekijät ja moraali laskee sekä yhteiskunta ja yksilöt kärsii. Esimerkkinä vaikka Meksikon tilanne. Sitäkö halutaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Irti Huumeista -järjestö voisi jo hiljalleen vähentää sekaantumista meidän aikuisten ihmisten elämään. Ne aikuiset jotka apua haluavat, niin sitä pyytävät. Meille muille miljoonille aikuisille on annettava rauha elää ja olla omassa maassamme kuten haluamme. Huumeiden kieltolaki tullaan kaatamaan, sillä me nyt aikuiset työssäkäyvät ihmiset emme ole tätä kieltolakia koskaan pyytäneet, vaan se on meille periytynyt edelliseltä sukupolvelta. Tätä riippakiveä emme aio raahata maailman tappiin asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka täällä suomessa pärjää ilman tupakkaa, nuuskaa, alholia tai huumeita? Kilpailuyhteiskunta jyrää. Valitettavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki nuohan vain vaikeuttavat elämää tai peräti lopettavat sen. Paitsi alkoholi, kohtuudella nautittuna. Addiktille sekin on kirous.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

Mistä sinä tuon 8% keksit? omasta päästäsi? ja tuo ei ollut pointtisi. Jos olisi ollut olisit kirjoittanut niin. Matemat... Lue lisää...
Voi y...

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image