Kotimaa

Lepomäen avustaja aiheutti Twitter-myräkän terroristi-ver­tauk­sel­laan

Kotimaa 17.2.2016 13:52
STT

Kokoomuksen kansanedustajan Elina Lepomäen avustaja Mikko Laakso kutsui työmarkkinajärjestöjä terroristeiksi Twitteriin kirjoittamassaan viestissä. Laakso tviittasi, että "Hallituksen tärkein uudistus eli #PaikallinenSopiminen ei etene. Terroristit voittivat jällein. #yhteiskuntasopimus."

Viesti herätti heti kritiikkiä siitä, että Laakso nimittää vastuullisia työmarkkinajärjestöjä terroristeiksi. Laakso vastasi, että hänen mielestään työmarkkinajärjestöt eivät pääosin toimi vastuullisesti. Myöhemmin hän selitti viitanneensa leikkisästi asetelmaan, jossa työmarkkinajärjestöt pitävät hallitusta panttivankinaan. Lopulta Laakso pyysi anteeksi "harkitsematonta" viestiään ja sanoi sen olleen asiaton.

Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV.

Linkki juttuun

Linkki juttuun

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Jos joku Persu olisi tehnyt tuollaista Soinin olisi pitänyt tehdä viikko katumus harjoituksia. Miksi nyt ei vaadita kokoomusta tilille ja hallituksesta lähtöä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni kokoomuspuolueen kannattaisi harkita nimenvaihtoa. Sana kokoomus kuulustaa siltä kuin että tavoitteena olisi ikäänkuin koota ihmisiä tai asioita yhteen. Nykyisen kokoomuspuolueen politiikka on sen sijaan repivää, hajottavaa ja lisää vastakkainasetteluja. Ottaen huomioon kokoomuksen politiikan nykysisältö (talousrikostutkijoiden vähentäminen, monopoli-infran yksityistäminen ulkomaisille sijoittajille, sairaanhoidon ulkoistaminen yksityisille veroparatiisiyhtiöille, pimeät hallintarekisterit ym.) ehdotuksia kokoomuspuolueen uudeksi nimeksi olisi:
Talousrikollispuolue, Puljaripuolue, Veroparatiisipuolue, Kelmipuolue...

Keksikääpä lisää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin vakavien asioiden kanssa painitaan, ja sitten uutisoidaan jostakin yhdestä hölmöstä twiitistä. Halutaanko tällä kiinnittää kansan huomio toisarvoisiin asioihin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vähemmästäkin annettu potkuja maailmalla... Onneksi juuri ammattiyhdistysten vuosikausien työn ansiosta ei Mikko Laaksolla ole pelkoa joutua pellolle näin pienestä mokasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tuossa mitään asiatonta ollut minusta. Terroristijärjestöjä pahimmasta päästä. SAK uhkailee ja ulisee, AKT pistää suomen kiinni ja PAM vetää "rikkureita" pataan :).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä nämä "vastuulliset työmarkkinajärjestöt" löytyvät? Ei ainakaan Suomesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanoja, termejä ja niiden todellisia tarkoituksia ei pitäisi koskaan mennä eri asiayhteyksissä sotkemaan ja sekoittamaan keskenään. Nyt meni aivan liian villiksi joillakin koko tämä touhu. Terroristisana ja sen termi tarkoittaa kyllä ihan jotain aivan muuta, kuin mitä työmarkkinajärjestöt esim. ovat ja päätarkoituksenaan ajavat. Työmarkkinajärjestöjen tarkoitus ja ideologiana tuskin on koskaan harjoittaa väkivaltaa, tai suorittaa väkivaltaisia ihmishenkiä vieviä ja siviilejä terveydellisesti vahingoittavia, vammauttavia tai haavoittavia terrori-iskuja. Millä tavoilla jotkut ääriradikaalit ryhmittymät toimivat. Jotain rajaa sentään, ja hieman enemmän harkintaa, kaikissa ulosanneissa ja median kautta annettavissa lausunnoissa, kiitos!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

olevan kokoomus täynnä .tuoki raasu jos joutuis oikeisiin töihin ni tulis äiteetä ikävä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hohhoijaa, kyllästyttävää. Ei se ihan niin paha vitsi ollut. Kaiken maailman pahastujat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaukana on ne kosiskelupuheet jolloin Kokoomus kehui olevansa työväen puolue tai Sari Sairaanhoitajan asialla. Totuus on juuri tuo ja se, mitä olemme nähneet. Nykyisen hallituksen aikana ja jo aiemmin Kokoomuksen johdolla on tavallisen palkansaajan kurittamista jatkettu ja sijoittajien oloja helpotettu. Esimerkkinä otan vain vuodelle 2016 kaavaillun pääomatulojen verotuksen muutos ehdotuksen. "Sijoittajan kannalta tärkein hallituksen esittämä muutos vuoden 2016 verotukseen on, että luovutustappioiden vähennysoikeutta laajennettaisiin koskemaan kaikkea pääoma- tuloa. Nykyisin luovutustappiot ovat olleet vähennyskelpoisia ainoastaan luovutus- voitoista. Jatkossa luovutustappioita saisi vähentää myös esimerkiksi osinko- ja vuokra- tuloista sekä muista pääomatuloista. Muutos toisikin merkittäviä verohyötyjä monille pääomatulojen saajille."

Siis ne joilla on jo ollut mahdollisuus saada pääomatuloja rikastuvat entistä enemmän. Ja ne, joilla ei ole ollut tai ei tule olemaan mahdollisuuksia sijoittaa varojaan joutuvat maksamaan entistä enemmän maksuja, veroja ja tippuessaan työttömiksi he joutuvat todella huonoon jamaan. Rikkaat rikastuvat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä täss mittää, vähän leikkiä laskin.
Kuka nostaa syytteen? Olisi aiheellista nimittäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

285 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mannerheim oli hieno mies

Etelä-Suomessa suljettiin tehtaat. Palkanmaksu loppui. Punakaarti maksoi palkkaa. Ei ollut työttömyyskorvauksia. Eihän p... Lue lisää...
Leipä loppui

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image