Kotimaa

Kesän 2017 Kalakuvakisa: Pidä kamera valmiina kun kala nappaa

Kalakuvakisassa etsitään tunnelmallisia kalastuskuvia.
Kotimaa 26.5.2017 9:54
Kaleva

Kaleva etsii kesän 2017 tunnelmallisinta kalastuskuvaa tai -videota. Kannattaakin pitää kamera visusti mukana, kun lähtee suven kalastusreissuille.

Kalakuvakisassa on valttia, jos saa tallennettua kalastuksen hienon tunnelman kuvaan tai videolle. Suuri saalis ei ole välttämättömyys.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä valokuvia tai videoita kalastustilanteesta tai itse saaliista. Lähetä kuvasi numeroon 13222 tai laita kuvat ja videot tulemaan verkkolomakkeen kautta. Kirjoita viestin yhteyteen "kalakuva".

Lukijoiden lähettämistä kalastuskuvista kootaan pitkin kesää päivittyvä kuvagalleria ja myös kalastusvideot näytetään koostetusti. Osuvista kalastuskuvista ja -videoista tehdään yksittäisiä uutisia kesän mittaan.

Kilpailuaikaa on 31. elokuuta saakka. Kalevan raati valitsee voittajakuvan tai -videon kesän päätteeksi. Kuvaaja saa palkinnon, johon sisältyy kolmimetrinen vapa, kela ja siimaa. Palkinnon arvo on 350 euroa. Kaikkien osanottajien kesken arvotaan Kalevan tuotepalkintoja.

Katso lukijoiden kuvia ja videoita Kalakuvakisassa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

"Pidä kamera valmiina kun kala nappaa" ??! Mutta mistä tietää milloin kala nappaa? En minä ainakaan tiedä. Taitaa olla parempi pitää kameraa aina valmiina, kun kalastaa. Tai sitten ei ollenkaan ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lukijakuvissa ei löydy linkkiä kalakuvakisaan.
Olis helpompi lähettää ja katsella sitä kautta kun niitä tulee katseltua muutenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi ja Keminmaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

286 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

"Sairastuivat ja osasivat arvostaa yhteiskunnan apua, kun omat voimat ja rahat eivät enää riittäneet. He ovat nyt vanhoj... Lue lisää...
Vähän ontuu nyt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image