Kotimaa

Kerro meille: Paljonko kahvipaketti saa maksaa?

KUVA: Kalle Kvick
Kotimaa 7.5.2018 13:54
Kaleva

Kahvin hinta on nousussa muun muassa ilmastonmuutoksen takia. Kerro meille, mikä on sinun kipurajasi puolen kilon kahvipaketille.

Kaleva on tekemässä uutista aiheesta, lukijoiden kommentteja voidaan käyttää mukana jutussa.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (59)

Koskaan ei kahvin hinta ole ollut esteenä sen ostamiseen. Maksoi mitä maksoi sen pari kupillista päivässä voi sitä juoda.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Välillä kun on paremmat kahvilaadut siinä 2.5 euron kieppeillä niin tulee hamstrattua. Joskus kun oli euron per paketti laadukasta kahvia niin otin reilun vuoden tavarat. Sitten kun menee 3-4 euron väliin juominen vähenee selvästi. Alle puolen kilon paketteja en periaatteestakaan osta, vaikeuttaa hintavertailua ja vie turhaan pakkaustavaraa kun kaikilla on puolen kilon sammiot mihin laittaa se paketti kääreineen. Toki yleisestikin ostaminen riippuu siitä riittävätkö tulot noin muutoin ruokaan, kahvi nyt kuitenkin on ainakin minulle ylellisyyshyödyke.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyl se ideaalisti olia noin 2e .. mutta sit jos realistisesti pitää sanoo nii kyl se sais melkein max sen 3e olla.. mielellään toki alle. Mut max 3e

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tykkään juua Saludo-kahavia. Toivottavasti ei pomppaa piliviin hinta. Nelijä ekua per nelijäsattaaviiskytä rammaa alakaa olla siinä ja siinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipa kiero temppu Saludolta pienentää paketin koko puolesta kilosta 450 grammaan. Näin saadaan paketin hinta näyttämään hyllyllä halvemmalta kuin kilpailevalla merkillä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

enkä hinnan mukaan. Saattaa olla kolme kertaa normikahvin hintaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riippuu tietysti kahvista. Noin 15-25e. Juon mieluummin lämmintä vettä, kuin Juhlamokkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa-a, yleensä ostan 5-6€ hintaisia paketteja. Jos alle kympin ei enää sais halvintakaan, sitten vois juonti selvästi vähentyä, mutta ei loppua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

15€ kilo on jo sellainen hinta että vaimoni totteleisi minua kun sanoisin etten osta kahvia, hae itte.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kipuraja hinta määräytyy kahvin kulutuksen mukaa,meillä paketti kahteen päivää kolme euroa on hyvä hinta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (59)

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

283 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image