Kotimaa

Kalevan nä­köis­leh­ti­so­vel­lus eKaleva uudistui - katso, miten pääset käyttämään sitä

Kotimaa 10.4.2017 18:40 | Päivitetty 10.4.2017 19:53
Anna Leinonen

Kalevan näköislehtisovellus eKaleva on uudistunut. Uuden ilmeen lisäksi palvelussa on nyt aiempaa enemmän luettavaa. Päivittäisten sanomalehtien lisäksi sieltä löytyvät viikoittain ilmestyvä kaupunkilehti Kale!, Kalevan teemaliitteitä, Koti-Kaleva sekä aikakauslehtien näytenumeroita. 

Kalevan kehitysyksikön päällikkö Heikki Luoma kertoo, että uudistuksen avulla asiakkaalle halutaan tarjota entistä parempi lukukokemus.

–Tavoite oli saada eKalevasta mahdollisimman laadukas, ja siinä onnistuttiin hyvin. Kuvien ja tekstien tarkkuudet ovat hyvällä tasolla. Uusi eKaleva on myös aiempaa helppokäyttöisempi ja selkeämpi, Luoma sanoo.

Luoman mukaan sisällöntarjontaan on kiinnitetty nyt aiempaa enemmän huomiota, ja esimerkiksi Koti-Kaleva on nyt selkeästi omana osionaan uudistuneessa eKalevassa.

Uudessa eKalevassa tilaajat pääsevät lukemaan esimerkiksi Auto Bildin, Plaza Kodin sekä Antiikki & Designin näytenumeroita.

Uudessa eKalevassa lukuoikeutta ei ole rajoitettu.

Kirjautuminen Kaleva-tilin kautta

Uudistuksen myötä eKalevaa voi käyttää missä tahansa laitteessa samojen tunnusten avulla. Tunnuksena toimii asiakkaan Kaleva-tilin tunnus.

eKalevan käyttöönotto
<kuvalähde>

Jos asiakkaalla ei ole Kaleva-tiliä, se on helppo luoda samalla, kun avaa ensimmäisen kerran uuden eKalevan.

Kaleva-tili kytketään digitilaukseen asiakasnumeron ja postinumeron avulla.

Kaleva-tiliä voi käyttää myös muuhun kuin eKalevan lukemiseen. Sen avulla pääsee kirjautumaan Oma Kaleva -sivulle, jossa voi tehdä muun muassa osoitteenmuutoksia ja jakelunkeskeytyksiä.

Lisäksi Kaleva-tilin avulla voi seurata Kaleva.fi:n uutisaiheita tai luoda oman nimimerkin esimerkiksi Juttutuvan keskusteluja ajatellen.

Kaikki Kaleva-tilin omistajat pääsevät myös lukemaan eKalevan kautta Kalea!, vaikka voimassa olevaa Kalevan tilausta ei olisikaan.

Sovellukset löytyvät sovelluskaupoista

Uutta eKalevaa voi lukea kaikissa päätelaitteissa internet-selaimen kautta.

Lisäksi iOS- ja Android-laitteille on omat sovelluksensa. Sovelluskauppojen linkit löytyvät myös eKalevasta. Kaleva-tili ja Kalevan tilaus on hyvä kytkeä toisiinsa ennen, kun sovellus ladataan puhelimeen.

Windows-laitteille sovellusta ei ole. Niissä eKalevaa voi lukea internet-selaimen kautta.

Uusi eKaleva tuo parannusta myös tekniikkaan. Se on toteutettu HTML5-pohjaisella tekniikalla, joten digilehden lukemiseen ei tarvitse enää Flash Playeria.

Kehitysyksikön päällikkö Heikki Luoma sanoo, että asiakkaille tarjotaan nyt uudistuneen eKalevan ensimmäinen versio. Sitä on tarkoitus kehittää, ja myös lukijoilta tulevat palautteet ovat tärkeitä.

Palautteet voi lähettää verkkosivun kautta. Osoite on kaleva.fi/palaute.

Uuteen eKalevaan pääset tästä.

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

olisi minulla ollut lukuoikeutta kuun loppuun, enkä voi lukea lehteä. yritin bing:in kautta ja ei onnistu sieltäkään. no, ei tässä isoa vahinkoa tule, kun loppuu. vaikka miten yritän, sanoo, ettei minulla ole tilausta ja osta nyt?. toisella tavalla yrittämällä sanoo kone, että on kuun loppuun tilaus voimassa. ja olen toki kirjautunut ja kirjaudun myös pois. onneksi tulee, kesä, ettei tuo ole niin tärkeää, siis lehden luku. saivat minusta hyvän kirjautumistavan keväällä aivan pilalle. oli tunnus ja postinumero ja sillä hyvä. kait minä oppisin, jos jonkun vuoden kävisin ATK:ta yliopistossa?. sinne eivät toki ota.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnekisi oli vain pari viikkoa tilauksen loppumiseen! Ei päässyt uudistuksen myötä lukemaan, ei millään. DigiKalevaa ei kuulemma voi muuttaa lehtiKalevaksi? Joten pitäköön Lännen Media lehtensä, ei tule ikävä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enemmän kannattaisi panostaa sisältöön ja suomalaisten asioiden kertomiseen ja puolustamiseen, jos haluatte lukijoita. Nykyinen linja vie loputkin tilaajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisiko tuohon kirjautumiseen lisätä sellainen minulla on jo, mutta en muista siitä mitään.
Esim.vanhassa tabletissa on salasanat muistissa, mutta laitteet ovat vaihtuneet. Nämä on niitä asioita, kun ne alkavat toimimaan, niin salasanat ja jopa käyttäjä tunnukset voidaan unohtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pidän salasanojani tietsikan aloitusnäytöllä, mutta en muista mihin mikin kuuluu . Tunnukset pitäisi voida tallentaa näkyville valmiiksi palveluihin. niin ei tarttis muistella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Kaleva.fi suosittelee

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

272 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Kun päähenkilömme hallituskausi päättyy voimme tehdä yhteenvedon henkilömme ammattitaidosta, ja se ei ole raponen, on se... Lue lisää...
oppositio odottaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.6.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image