Kotimaa

Mainos

Hallinto-oikeus: Vies­tin­tä­vi­ras­to sai asettaa Postille uhkasakon ja­ke­lu­häi­riöis­tä

KUVA: Janne-Pekka Manninen
Kotimaa 21.4.2017 13:53 | Päivitetty 21.4.2017 13:55
STT, Kaleva

Viestintävirasto sai asettaa Postille uhkasakon, jotta Posti laittaisi jakelun kuntoon, katsoo Helsingin hallinto-oikeus. Marraskuussa määrätty uhkasakko on suuruudeltaan 100 000 euroa.

Uhkasakko liittyy Postin yleispalvelukirjeiden jakeluhäiriöihin. Viestintävirasto on määrännyt Postin vähentämään jakeluhäiriöitä ja seuraamaan jakelun toteutumista tehostetusti.

Viestintävirasto sai viime vuonna yli kaksi kertaa niin paljon valituksia Postin jakelusta kuin toissa vuonna.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Tuossa joku ihmetteli että posti ei jaa ilmaisjakelulehtiä.Kyllä jakaa JOS jakaa esim. Forum 24,levikki n.90000 kpl.Ainakin keskikaupungilla jää usein tulematta .Miten teillä siellä maaseudulla sitten jaetaan? Sinäpä sen tunnut tietävän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä noi häiriöt loppuis hyvinkin nopeasti, kun tuo uhkasakko laitettaisiin maksuun muualta kuin "firman tililtä", eli toimitusjohtaja ja johtokunnan jäsenet henkilökohtaisesti vastuuseen ja maksajiksi. Todennäköisesti riittäisi, että johtokunnan jäsenet olisivat henkilökohtaisesti maksuvelvollisia uhkasakoissa, saattaisivat aika pian mainita toimitusjohtajalle, että viittitkö hoitaa homman kuntoon vai etitkö osaamistasi vastaavia töitä muualta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän siinä käy kun potkitaan porukkaa pellolle ja oletetaan että hommat hoituu pienemmällä porukalla. Tavaraa jää väkisin nurkkiin lojumaan /odottamaan,että jos ne joskus saataisiin lajiteltua/jaettua. Muutetaan lajittelu systeemi aivan idiootti versioksi...läärätään samoja hyllyjä monta kertaa. Uhkasakko on aivan oikein ! Mut se että tilasto perustuu vain postin omiin antamiin tietoihin on väärin,nehän ilmoittaa vain murto-osan todellisuudesta. Todellisuus on aivan eri luokkaa !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Postin jakelu tökkii todella pahasti, mutta miksi vain tietyiltä toimittajilta. Minun tilinauhat ( palkka ) saapuvat ehkäpä 10 päivää myöhässä. Osoite oikea . Viimeksi tuli 1 kk vanha ja mukana saate osoite selvityksessä, mutta osoite oikea ? Kaikki muutos ym. ilmoitukset tehty.Ja kuoressa oikea osoite ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun keskustassa on postinjakelu mennyt ala arvoiseksi.On päiviä jolloin pitäisi tulla ilmaisjakeluna jaettava lehti mutta eipä tule,eikä niinä päivinä muutakaan postia.Mihin ko lehdet joutuvat,entä mahdolliset kirjeet??Postille on sula mahdottomuus tehdä asioista reklamaatiota.Mihin ilmoitat? Ihmettelen myös ko lehteen kalliilla ostettujen mainosten kohtaloa.Itselleni saapui kirje Oulun keskustasta keskustaan(välimatka 2 km).Viipyi matkalla 8 pv.No se kuitenkin tuli perille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oletko nyt ihan varma, että posti yleensäkään jakaa ilmaisjakelu lehteä.
Reklamaatioin voit tehdä sillä ihan samalla laitteella, jolla kirjoitit kommenttisi, postin sivuilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

139 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

Minä en ole Paavolla sen enempiä vouhkannut ja aioinkin äänestää häntä kaikessa hiljaisuudessa, mutta kun otit asian/asi... Lue lisää...
vouhkaampa minäkin, ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

20.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image