Kotimaa

Mainos

Eurassa liikekeskus paloi maan tasalle - poliisi kaipaa vihjeitä

Kotimaa 20.5.2017 6:09 | Päivitetty 20.5.2017 20:59
STT

Satakunnassa Eurassa liikekeskus paloi maan tasalle lauantaina. Palo saatiin pääosin sammutettua iltaan mennessä, mutta jälkivartiointi jatkui sunnuntaihin. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa. Poliisi kertoi, että liikekeskuksen palon tutkinta on alkuvaiheessa ja asiaa tutkitaan palonsyyntutkintana. Poliisi ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, että palo olisi sytytetty tahallaan.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja palon syttymisajankohdalta. Vihjeet voi ilmoittaa Rauman poliisiaseman poliisipäivystykseen puhelimitse 0295 417 780.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Osmantielle noin varttia yli viisi lauantaiaamuna. Pelastuslaitoksen yksikköjen tullessa paikalle liikekeskus paloi jo voimakkaasti. Osmantupa-ravintolan työntekijät olivat huomanneet palon syttyneen aamuyöllä ravintolaa siivotessaan ja ilmoittivat siitä hätäkeskukseen.

Euran Liikekeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Leija arvioi liikekeskuksen vahinkojen olevan miljoonaluokkaa.

Runsaan savun takia alueelle annettiin vaaratiedote, joka oli voimassa koko päivän. Asukkaita pyydettiin pysymään sisätiloissa sekä sulkemaan ovet ja ikkunat.

Noin 1 500 neliön palaneessa kiinteistössä oli muun muassa sekatavarakauppa, Matkahuollon toimipiste ja toimistotiloja. Ravintola Osmantupa ei palanut kokonaisuudessaan, mutta se kärsi pahoja noki- ja savuvahinkoja.

Pelastuslaitoksen mukaan myös se on käytännössä purkukunnossa.

Myös vanha puutalo paloi

Lisäksi Paneliantiellä Eurassa paloi vanha puutalo lauantaina.

Ennen juhla- ja sittemmin asuinkäytössä ollut talo tuhoutui pelastuslaitoksen mukaan täysin. Talossa asunut perhe ei ollut paikalla palon sattuessa. Palosta ilmoitti naapuri.

Pelastuslaitoksen tullessa paikalle talo oli jo ilmiliekeissä ja palo oli levinnyt ympäröivään maastoon. Päivystävä palomestari Miikka Jylhä kertoi, että pelastuslaitos sai palon rajattua niin, ettei se levinnyt naapuritaloon.

Palon syttymissyystä ei ole tietoa.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Venäjän armeijan vahvuus

78 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mikä oikeastaan on elämän tarkoitus maalla asuessa?

Jos sinä olet niin sivistynyt, että sinulla ei ole sijaa maalaismoukkien joukossa, niin minä ihmettelen suuresti, miksi ... Lue lisää...
helppo ratkaisu

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.9.

Naapurit

25.9.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image