Kotimaa

Elektrobitin omistajilla onnenpäivä - positiivinen tulosvaroitus ja pää­oman­pa­la­tus

Elektrobit nostaa tämän vuoden liiketulosohjausta ennakoitua paremman viimeisen vuosineljänneksen johdosta.
Kotimaa 17.12.2013 22:03
Kaleva

Elektrobit Oyj antoi tiistaina positiivisen tulosvaroituksen. Yhtiö nostaa tämän vuoden liiketulosohjausta ennakoitua paremman viimeisen vuosineljänneksen johdosta.

Syynä viimeisen vuosineljänneksen parantumiseen ovat ennakoitua suurempi liikevaihto ja projektien parempi kannattavuus.

Elektrobit odottaa kuluvan vuoden liiketuloksen olevan noin 8 miljoonan euron ja liikevaihdon noin 200 miljoonan euron tasolla. Liikevaihdon odotetaan kasvavan hieman aiemmin ennakoitua enemmän viimeisen vuosineljänneksen aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Lisäksi yhtiön omistajat ovat tänään saaneet tililleen pääomanpalautuksen, josta Elektrobit Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous päätti 4. joulukuuta. Päätöksen mukaisesti osakkeenomistajille jaetaan 0,11 euroa osakkeelta pääoman palautuksena.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Asiaa tuo Wireless on ollut liian kauan Hulkon suojeluksessa ja siihen on tultava loppu!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Säästöä tulee ja pörssi kurssit nousee kun turhimmalle väelle on kenkää annettu .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

nyt pitäs vaan kaikille wireless puolen porukalle antaa monoa ja keskittyä tuonne auto softaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän EB:llä ole määräaikaisia työntekijöitä. Ne kaikki sai kenkää syksyn yt-kierroksella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

no nyt ei tunnu ollenkaan pahalta olla pakkolomalla. kiva että meillä menee näin hyvin! innolla palaan töihin ensi vuonna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kannattaa muistaa että jos firma ei tee kunnolla voittoa, niin pakkolomalaiselle ei pian ole töitä ollenkaan. Niin ja ei kukaan pidä pakkolomalla niistä yksiköistä porukkaa jotka takoo tulosta. Pakkolomalla ollaan niistä liiketoiminnoista joilla ei mene hyvin. Vai meinaatko että firman tehtävänä on pitää töissä kaikkia jos tulos on plussalla? eikös tuolle ajatuksenjuoksulle ole jokin ******ismi termikin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Syynä viimeisen vuosineljänneksen parantumiseen ovat ennakoitua suurempi liikevaihto ja projektien parempi kannattavuus." Uskoo kuka tahtoo mutta todellisuudessa pakkolomalaisten rahat menivät nyt osakkeenomistajien taskuun. Täytyy pitää rahoittajat tyytyväisenä...omista duunareista ei niin väliä, kunhan tajuaisivat lähteä itse ettei tarvi potkaista. EB:llä on nyt menossa savustustalkoot ja toiminta on sen mukaista...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No niin,, nyt täytyy Ollilan "työryhmän" miettiä miten voistaisiin yritysjohtajien autohin jälkiasentaa GPS verotusmittari joka ottaa huomioon kilometri sekä ylimääräisen palkkion verotuksen lisäyksen ajettuun kilometrimäärään liittyen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Kainuun maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Keski-Lapissa, Kuusamon kunnassa sekä Sallan kunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

162 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Näinhän se on, että porvarihallitus ei saa leikata mitään. Leikkaamisen yksinoikeus kuuluu vasemmistolaiselle hallitukse... Lue lisää...
Näinhän se on..

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image