Kotimaa

Eduskunta hylkäsi Aito avioliitto -aloitteen – tasa-arvoinen avio­liit­to­la­ki toteutuu

KUVA: Valtioneuvoston kanslia
Kotimaa 17.2.2017 13:09
STT

Eduskunta on päättänyt hylätä Aito avioliitto -kansalaisaloitteen. Asiasta äänestettiin täysistunnossa. Tasa-arvoinen avioliittolaki tulee voimaan maaliskuun alussa.

Aito avioliitto -aloite tuli eduskunnan päätettäväksi, kun neljä lakivaliokunnan jäsentä jätti valiokunnan mietintöön vastalauseen.

Lakivaliokunta päätti tiistaina, että se keskeyttää asiantuntijakuulemiset ja tekee aloitteen hylkäämistä esittävän mietinnön.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

sai nyt huimasti lisävauhtia!

Kenenkä ilo se sitten mahtaakaan olla...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansa edustajineen tulee totisesti näkemään ja kokemaan, mikä on synnin seuraus!

Eikä siihen ole enää pitkäkään aika...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yllätys. Kun tuolla istuu nössöjä kaikkien mielistelijöitä jotka eivät uskalla tuoda oikeita mielipiteitään ilmi niin tässä tulos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eduskunta ajaa tehokkaasti äänekkäiden vähemmistöjen ja ulkomailta laittomasti maahantulleiden asioita??? Olisi siis syy laittaa kaikki eduskunnassa olevat vaihtoon, kun eivät tee töitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, että ihmisen arvo toteutuu sinä itsenään, mitä se on, ihmisenä.
Uskontokin, pohjimmiltaan, on juuri tätä. Ei suinkaan teemaa "naisella ei ole sielua" tai "se, joka ei työtä tee, sen ei pidä myöskään syömän".
Käsittämätöntä, että juuri syrjäytyneet polkevat toisten oikeuksuksia maahan. Tai: en ole niin alhainen, etteikö olisi minua alhaisempaa.
Rakastakaa toisianne, ihan mistä tahansa välittämättä.
Kirkko, joka pitäytyy katakombeissaan, näivettyy. Ja oikein se on.
Ihmisyys.
Ja nyt jos minua haukutaan vihervassarivasemmustolaiseksi, (mikä sana niille, joiden äidinkielen opiskelu juuttui peruskoulun 6. luokalle), vastaan: uskonto on opiumia kansalle. Stalin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä asiassa on yhteisön ja yksilön etu voimakkaassa ristiriidassa. Eli yksilön kannalta kyseinen laki on luonnollisesti tarpeellinen. Miksipä yhteiskunnan tulisi rajoittaa yksilön oikeuksia solmia liittoa kenen kanssa parhaaksi näkee. Eli voimakkaasti kannatettava.

Toisaalta yhteisön kannalta homoliitot ovat luonnollisesti ei toivottavia koskapa homoliitosta ei jälkeläisiä synny ja suuressa mittakaavassa runsas määrä homoliittoa johtaa lopulta yhteisön kuolemiseen sukupuuttoon. Tämä siis näin evoluution kannalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvin pettynyt.. enää ei tarvi vitsailla ruotsalaisten piikkiin.. sairasta hommaa. Hyi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärrän, että joitakin ihmisiä ei voi saada seksuaalisesti tasa-arvoisen avioliittolain kannattajiksi millään ilveellä. Hallitus ei voi hylätä joitakin ihmisiä, joten se hylkäsi lakialoloitteen. Kaikkien ihmisten on oltava tasa-arvoisia lain edessä. Ihmisoikeudet eivät voi muuttua joidenkin kansanryhmien aloitteiden takia! Miettikäähän asia uudestaan, sydämellä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jatkossakin tämä suunta tulee lisääntymään, jossa Raamatulla perustellut asiat eivät ole määrittelevä tekijä, vaan asioita tarkastellaan laajemmin. Raamatun puolustajien olisi hyvä tiedostaa, että suurimmalle osalle suomalaisista Jeesus ei merkitse mitään. Ja kivikausi meni jo, elämme 2000-lukua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin se vaan kalkkikset on. Maailma muuttuu suvaitsevammaksi ja ihmisten tasavertaisuus paranee. Parempi siirtyä sinne parinsadan vuoden päähän jos ette tykkää nykymenosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huonompaan suuntaan mennään kun ei lapsen etu merkitse mitään. Ei ajatella asiaa loppuun asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Poika ei halua mennä armeijaan

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietoja lennon MH17 alasampumisen tutkinnasta

Hesari: "Venäjä ei enää edes yritä ylläpitää uskottavuuttaan." Venäjän uskottavuus on mennyt, eikä Juttutuvassa kirjoitt... Lue lisää...
Hesarin pääkirjoitus

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

28.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image