Kotimaa

Af­ga­nis­ta­nis­sa surmatuille pidettiin hiljainen hetki

Kotimaa 25.7.2014 14:04
STT

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys piti puoliltapäivin hiljaisen hetken Afganistanissa surmattujen avustustyöntekijöiden muistoksi. Tilaisuuteen osallistui lähetysjohtaja Mika Tuovisen mukaan kaikkiaan noin parisataa Kansanlähetyksen työntekijää ja heidän läheistä ystäväänsä.

Tilaisuus pidettiin Kansanlähetyksen keskustoimistossa Ryttylässä. Tuovisen mukaan myös useat yksityiset ihmiset ilmoittivat osallistuvansa hiljaiseen hetkeen kotonaan.

Tuovisen mukaan Kansanlähetys on vastaanottanut paljon osanottoja muilta samankaltaisilta järjestöiltä sekä yksittäisiltä henkilöiltä.

– Meille on tullut paljon osanottoja tänne, mutta ennen kaikkea osanottoja on tullut omaisille. Heillähän on tässä suurin murhe sydämissä.

Kaksi suomalaisnaista ammuttiin eilen Heratin kaupungissa Afganistanissa. He olivat kumpikin kokeneita avustustyöntekijöitä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

286 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

mölisevät lapset linja-autoissa

Eikös ne lasten äänet ole niitä elämisen ääniä aidoimmillaan? Pipo kiristyy ja naama muuttuu norsun takapuoleksi vasta ... Lue lisää...
mirko

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image