Venäjä viittaa kintaalla brit­ti­ku­nin­kaal­lis­ten MM-boikotille

Urheilu 14.3.2018 18:53 | Päivitetty 14.3.2018 21:06
STT

Jalkapallon MM-lopputurnauksen venäläiset isännät viittavat kintaalla Britannian silmäätekevien aikomukselle boikotoida kesän turnausta. Britannian ministerit ja kuninkaalliset eivät aio matkustaa MM-turnaukseen, koska Britannia pitää Venäjää vastuullisena ex-kaksoisagentin Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä myrkyttämisestä Britanniassa.

- On jokaisen jalkapallofanin valinta, tuleeko turnaukseen vai ei, MM-lopputurnauksen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Aleksei Sorokin kommentoi venäläiselle Ria Novosti -uutistoimistolle.

Englannin maajoukkue pelaa MM-turnauksessa, mutta Venäjällä on puntaroitu myös Englannin boikotin mahdollisuutta. Venäläisen Sport Ekspress -lehden mukaan "urheilu joutuisi silloin panttivangiksi".

MAINOS

Kommentoi

Viesti poistettu

Ei onneksi tiedetä lähellekkään kaikkea. Tulisi muutto kauemmaksi, jos kaikki totuus venäjästä paljastuisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, kenen panttivangiksi? Suoraselkäisesti kaikki voisivat poikotoida Putinin kisoja. Sen viestin kansakin Venäjällä ymmärtäisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jalkapallon MM-kisat kuuluisi laittaa boikottiin. Voisi Venäjä sitten pelailla Pohjois-Korean, Turkin ja muiden roistovaltioiden kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

49
Kaupunginvaltuusto linjasi: Oulun lukioista ei päätetä osana palveluverkkouudistusta
30
Kiikelin Löylymaailman suunnitelmia kiiteltiin – veneharrastajia huolettaa sataman toimivuus, oululaiset toivovat savusaunaa
25
Trump haluaa luoda Yhdysvalloille "avaruusvoimat" – pelkkä läsnäolo avaruudessa ei riitä takaamaan Yhdysvaltojen puolustusta
19
Oulun kaupunginteatterin ongelmat menivät kirjelmänä hallitukselle – ”Kattava asialista siitä, mitä teatterissa henkilö­kunnan sisällä tapahtuu"
18
Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista
17
Oulun yliopiston tutkimus: Geenivirhe voi aiheuttaa nuoria tappavan sydänlihasfibroosin
17
Kunnat maksoivat palkkoja väärin perustein vuosien ajan – maksettavaksi lankeava summa voi olla yli 10 miljoonaa euroa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa länsituuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Ahvenanmaan, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Kainuun, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa länsituuli muuttuu voimakkaaksi, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

MV lehden kommentointi

182 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

-ei pääse pm:ksi moinen kieroilija, ajanut Suomen katastrofiin Soten, Aktiivimallien, työläisten työaikojen pidentämisel... Lue lisää...
ei jatkoon

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image