Kaleva.fi uudistuu!

Kaleva.fi-palvelu on uudistumassa. Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa uusi Kaleva.fi käyttöön jo ennen muita. Lue lisää...

Ota uudistunut Kaleva.fi käyttöön
Mainos
Urheilu - etusivu

Palloliitto suunnittelee Pohjois-Suomen kattavaa valmennuskeskusta Ouluun

OLS:n juniorivalmentaja Jyrki Kylmälä (vas.) ja valmennuspäällikkö Antti Pehkonen seuraavat mielenkiinnolla Palloliiton valmennuskeskushanketta. ”Ensisijaisesti toivon valmennuskeskukselta parempia harjoitusolosuhteita, lisääntyvää harjoitusmäärää ja kovempia pelejä myös tänne pohjoiseen”, Pehkonen listaa. OLS:n juniorivalmentaja Jyrki Kylmälä (vas.) ja valmennuspäällikkö Antti Pehkonen seuraavat mielenkiinnolla Palloliiton valmennuskeskushanketta. ”Ensisijaisesti toivon valmennuskeskukselta parempia harjoitusolosuhteita, lisääntyvää harjoitusmäärää ja kovempia pelejä myös tänne pohjoiseen”, Pehkonen listaa.
Jukka Leinonen
Urheilu  20.3.2012 | Päivitetty 20.3.2012 | Jussi Kotila Muuta tekstin kokoa -+

Suomen Palloliitto suunnittelee Ouluun Pohjois-Suomen kattavaa alueellista valmennuskeskusta. Tällä hetkellä Palloliiton ainoa valmennuskeskus on Etelä-Suomessa Eerikkilän urheiluopistossa sijaitseva Sami Hyypiä Akatemia.

”Koska Suomi on pitkä maa, suunnitelmissamme ovat alueelliset valmennuskeskukset myös Pohjois- ja Keski-Suomeen eli Ouluun ja Jyväskylään”, Palloliiton huippujalkapallojohtaja Petri Jakonen kertoo.

Samaan hengenvetoon Jakonen kuitenkin huomauttaa, että kyseessä on vasta suunnitelma eikä mitään ole vielä päätetty. Epäselvää on esimerkiksi se, milloin valmennuskeskus voisi aloittaa Oulussa.

”Ainakaan tänä vuonna Oulun valmennuskeskus ei toteudu. Kahden seuraavan vuoden aikana kartoitamme tilannetta, joten vuosi 2014 lienee aikaisin todennäköinen ajankohta.”

Oulun valmennuskeskuksesta ei kuitenkaan ole tulossa Sami Hyypiä Akatemian kopiota. Jakosen mukaan keskuksen toiminnan pitää lähteä pohjoisen seurojen ja pelaajien omista tarpeista.

Lue lisää 20.03.2012 Kalevasta.

Lähetä kuva, video tai juttuvinkki viestinä puhelimellasi numeroon 13222 tai käytä lomaketta.

Mainos

Kommentit

5/5 kommenttia

ei kiitos
20.3.2012 22:09

Missäköhän ajattelivat potkiskella? Heinäpään hallia rakennettaessa se varattiin lapsille ja nuorille, vaikka toisin kävi. Nyt puhutaan "seurojen ja pelaajien tarpeista", luulenpa että Oulu kiinnostaa lähinnä maksajana.


lattiataso
20.3.2012 19:37

Kenelle tässä pedataan johtaja-paikkaa? Vai uskooko joku että ko. keskus tekisi samanlaista lattiatason työtä kuin seuroissa - eikö raha kannattaisi antaa suoraan seurojen nuorisotyöhön ja kouluttaa niiden valmentajia.


vai niin
20.3.2012 18:03

no mitä OLS on tehnyt nimenomaan pohjois-suomalaisen jalkapalloilun hyväksi? Näkyykö se tekeminen ja miten Torniossa, Kemissä, Rovaniemellä? Noista Tornio ja Rovaniemi ovat viime vuosina pelanneet liigatasolla mutta Oulu ei. Jos tuossa hankkeessa olisi ajateltu pohjois-Suomea niin homma toimisi vaikka Kemissä joka on pohjois-Suomen jalkapallokartalla aika keskellä eli Oulusta ja Rovaniemeltä suurin piirtein sama matka, Tornio lähempänä. Mutta Ouluunpa tietenkin. Kaikkihan tänne pitää keskittää että Oulun futis nousisi muiden paikkakuntien kustannuksella.


niinpä niin
21.3.2012 07:01

No kyllähän se on niin että OLS on nostanut Pohjoisen junioritoiminnan ihan uudelle tasolle. Pitkää roiskimalla hankitut piirinmestaruudet ovat eilisen lumia ja nyt kasvetaan oikeaan jalkapallon alusta alkaen. Siinä on hyvä Kemiläistenkin kääriä hihat ja seurata perässä kun esimerkki on näin lähellä. Mikäs tuo on tunti autossa suuntaansa jos anti on sen väärti.


penkkiurheilija vm 1954
20.3.2012 14:21

Loistavaa! Jos jotakin tänne Ouluun tarvitsemme, niin juuri tätä! Satsataan tulevaisuuteen, lasten sekä nuorten urheiluun ja hyvinvointiin. OLS on lisäksi tehnyt loistavaa työtä Pohjois-Suomalaisen jalkapalloilun hyväksi!


Mainos
Mainos
Galleriat »|Urheilu

Galleriat

Mainos
Uusimmat » | Urheilu Down Up
Pääuutiset
Mainos
stats-image
Takaisin ylös