Ou­lu­lais­seu­ro­jen kotiavaukset saattavat siirtyä

Raatin kentän päällä on 40 sentin korkuinen lumimassa. KUVA: Lauri Ponkala
Urheilu 3.4.2012 16:04
Kai Nevala

Jalkapallon Ykkösessä pelaavat OPS ja AC Oulu eivät mahdollisesti pysty pelaamaan kauden ensimmäisiä kotiottelujaan ohjelman mukaisesti.

OPS:n pitäisi kohdata Viikingit 28. huhtikuuta ja AC Oulun pelata 5. toukokuuta JIPPO:a vastaan, mutta Raatin nurmi on tuskin kunnossa ajallaan.

Tällä hetkellä Raatin kentän päällä on 40 sentin korkuinen lumimassa.

Oululaisjoukkueet eivät halua pelata avausotteluitaan Castrénin keinonurmella taloudellisista ja logistisista syistä. Molemmat seurat haluavat siirtää ensimmäiset kotiottelunsa, jos Raatti ei ole pelikunnossa.

Naisten liigajoukkueen ONS:n kauden kotiavaus on merkitty huhtikuun 14. päivälle Castréniin. Tällä hetkellä keinonurmi on osittain jäässä.

Lue lisää keskiviikon Kalevasta!

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Ja vastuu henkilö lumensiirrosta on....olisiko liikuntalautakunnasta kenties?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensin rakennetaan kallis kenttä ja sitte ei saaha edes lunta siirrettyä. Tyypillistä oululaista saamattomuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huvittavaa, että täällä haukutaan pelin tasoa, mutta sama porukka katsoo silti jotain jääkiekon MM-kisoja, joissa taso on todella surkea. Parhaat pelit pelataan tänäkin keväänä NHL:ssä. Todellisuudessa teidän vihaajien siis pitäisi sanoa näin: "minua ei kiinnosta, koska katson vain sellaisia lajeja, joissa tulee menestystä, olen siis menestyksenmetsästäjä."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä syystä kentältä ei ole luotu lumia pois??? Sillä yksinkertaisella konstilla kenttäkin sulaisi paljon nopeammin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on aivan tosiasia että Oulussa on laiskaa porukkaa kunnossapitopuoli täynnä joka kentällä. Lisäksi luullaan olevan viisaita. Nostellaan olkapäitä että ei voi mitään ja oleskellaan. Mää oon niin kyllästyny jokapaikan huonoon asenteeseen hoitaa urheiluasioita että ei mitään järkeä. Oon saanu monet haukut eikä ikinä oo pyydetty anteeksi tai annettu vastausta kun asiallisesti yritän mainita. Oulu on urheilun saralla paska kaupunki.
Heinäpää on oikia murheen kryyni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuten kuvasta näkyy, myöskään juoksuradan ja muiden yleisurheilun suorituspaikkojen käyttöönottoa ei Raatissa ole lainkaan pyritty nopeuttamaan. Eräällä pienellä lähipaikkakunnalla aurattiin jo viime viikolla juoksurata puhtaaksi lumesta, ja siellä radalle pitäisi päästä harjoittelemaan aivan lähiaikoina auringon sulattaessa jäljelle jääneen jääpolanteen. Oulussa sen sijaan ulkoratakauden avaus saattaa viivästyä usealla viikolla jopa huhti-toukokuun vaihteeseen.

Arvovalinnoistahan näissä erilaisissa toimintatavoissa on pitkälti kysymys, mutta ehkä jonkin verran myös yleisen aikaansaamattomuuden ja toisaalta innokkuuden kuntakohtaisista vaihteluista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

täällä on sentään asiallisia kommentteja. ootteko huomannu miten esim iltasanomien urheilusivuilla potkupalloilijat dissaa jääkiekkoa ja puolustelee neitipalloaan vaikka olis uutinen että vaihteeksi joku sylkenyt kesken pelin toista naamaan tms

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulisi vaan vähän meielenkiintoa tuohon onnettoman tasoiseen Suomen potkupalloon, kun pelaisivat hangessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko sitä edes yritetty saada pelikuntoon kauden alkuun? Eipäilen että ei. Kaupungin välinpitämättömyys on jalkapalloa kohtaan on oksettavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä kaupunki välittää saatiin odottaa 10 vuotta ja hyvä tuli, mutta tilaaja/tuottaja säästää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen huolehtikoot harrastuksistaan itse. En minäkään rienaa kaupunkia omien harrastusten vuoksi, vaan kaikki hoidetaan itse tai seuran talkoovoimin. Hoitakoot potkupalloilijatkin itse kenttänsä ja hommansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulemma Raatin kentässä ollut lämmitys päällä jo pari viikkoa mutta ilmoille ei kenttämieskään voi mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö edes lunta osata hoitaa pois kentältä tätä se tilaajan osaaminen on koko ajan, niinkuin nurmikin asennettiin myöhä syksyllä ja jokainen tietää miten siinä käy, eli se kuolee eikä juurru maahan! Uudestaan piti keväällä ruoho laittaa ja myöhästyttiin, nut ei saada lunta pois millään, mikä lähtee vapun jälkeen sulamalla ja poltekin tekee tuhojaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mieltä Oskarin kanssa, potkikoot neidin palloaan lumessa. Muutenkin voisi lopettaa koko lajin ja eihän siellä olisi edes ketään katsomossa, kun lätkät mm-kisat on jo käynnissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turhaa hienostelua joku nurmikentta. Kumisaappat jalkaan vaan ja palloa potkimaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäsikö nyt saada katto Raatin päälle? Kevään ja syksyn matsit pelataan aina lumipyryssä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se pelintaso laske yhtään, vaikka palloa potkittaisiin lumessa. Turha siirtää pelejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy iltapäivällä ja illalla ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

MV lehden kommentointi

177 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Rinteen pullistelu.

Mieluummin seuraan Rinteen pullistelua kuin Sipilän pullistelua. Ja kaiken lisäksi se Sipilähän valehteli taas tällä vii... Lue lisää...
Toimmittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

18.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image