Neziri alkaa lämmetä

Urheilu 13.6.2018 22:01
STT

Nooralotta Neziri on toipunut viime kauden pilanneesta ylikunnosta, elämänmuutoksesta ja valmentajan vaihdosta tasolleen. EM-rajan jo Paavo Nurmen kisoissa selättänyt Neziri paransi Espoon gp-illassa kauden kärkilukemat 13,04:ään alkuerissä ja voitti finaalin ajalla 13,17.

Neziri tunsi, että hän on löytänyt rytminsä.

- Olin tyytyväinen jo hallikauteen, mutta vasta kesä näyttää tulevaisuuden suunnan. Olo on nyt luottavainen, Neziri kertoi isommin tuloksistaan riehaantumatta.

Neziri on edelleen kaukana ennätystuloksestaan 12,81, mutta alkueräjuoksu oli silti lupaava. Juoksu kulki sähäkästi kuusi aitaa, sitten aidat syöksyivät syliin.

Ponnistukset ajautuivat liian lähelle viimeisiä aitoja.

- Lähdöt olivat varmoja, mutta loppu oli jäykkää molemmissa juoksuissa. Etenkään loppukilpailussa en jaksanut enää puristaa, Neziri tunnusti.

Monta pientä tekniikkamuutosta

Uusi valmentaja Petteri Jouste on muokannut hieman lähtöasentoa ja harjoituttanut nilkkojen toimintaa tukevammaksi. Myös tulo ensimmäiselle aidalle on rytmitetty uuteen uskoon.

- Aitatekniikkaa on myös muutettu niin, että alastulossa jalkaa painetaan heti pakarasta alas eikä ensin polvesta ja vasta sitten koko jalkaa, Jouste kuvasi aitomistekniikkaan tehtyä korjausta.

Harjoituksissa mitatut tulokset kertovat edistyksestä. Espoon kilpailun perusteella ne ovat siirtymässä myös loppuaikoihin, kun keho herkistellään kauden päätapahtumaan Berliinin EM-kisoihin elokuussa.

- Kroppa on vielä jähmeä, Neziri kuvasi nykyvaihettaan.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

139 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Uhkailulla ja kiristyksellä aikaansaadun kilpailukykysopimuksen kohtuuttomat lomarahaleikkaukset tuntuvat monen kukkaroissa!!

Ehkäpä me jotka maksemme kaiken, veroprosentti yli 40%, ollaan kyllästytty elättämään jos jonkin sortin joutilasta ja vä... Lue lisää...
Kapitalisti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image