Mainos

New York Times: Wada vapauttaa 95 ve­nä­läi­sur­hei­li­jaa do­pin­ge­päi­lyis­tä

Urheilu 13.9.2017 15:34
STT

Maailman antidopingtoimisto Wada vapauttaa tutkimuksistaan 95 venäläistä urheilijaa, joita se on epäillyt osallistumisesta maan väitettyyn mammuttimaiseen dopingohjelmaan. Asiasta kirjoittaa New York Times, joka on saanut haltuunsa Wadan raportin.

Raportissa Wada toteaa, että 96 tutkitusta venäläisurheilijasta 95:stä se ei ole löytänyt tarpeeksi todisteita dopingin käytöstä. Raportissa ei mainita ainuttakaan urheilijaa nimeltä.

- Käytettävissä olevat todisteet eivät riittäneet tukemaan väitettä, että nämä 95 urheilijaa olisivat rikkoneet dopingsääntöjä, Wadan johtaja Olivier Niggli kirjoittaa raportissa.

Nigglin mukaan todisteiden puuttuminen ei kuitenkaan välttämättä tarkoita syyttömyyttä Venäjän väitettyä laajamittaista dopingohjelmaa kohtaan.

Linkki juttuun

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Täähän vaikuttaa ihan kikkailulta. Oliko tässä vaan tarve kikkailla venäläiset ulos arvokisoista? Onhan näitä epäurheilijamaisia vetoja nähty aikaisemminkin. Doping epäily on boikottia parempi temppu putsata palkintopöytää.

Oikeastaan urheilusta on tullut aika lailla vasten mielinen bisnes. Olisi ehkä parasta, että kaikki atleetit alkaisivat urheilla ilman kansallistunnuksia, silloin päästäisiin irti nationalismista, ja suurimmasta osasta siitä suhmuroinnista mitä urheilupäättäjien kesken tehdään.

Ja olisi lapsekasta ajatella, että wada olisi puhdas urheilupolitiikan vaikutteilta. Tässähän olisi tutkivan journalismin pelikenttää tarjolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomen etu olisi Natoon liittyminen

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Oliko ennen paremmin?

Kyllä oli ennen paremmin. Pienessäkin kylässä oli monta kauppaa, posti ja koulu. Linja-autot ja junat kulkivat. Töitä sa... Lue lisää...
Minä vuonna -60 synt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.9.

Naapurit

20.9.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image