NBA:ssa pikapotkut: Phoenix-luotsille kenkää kolmen pelin jälkeen

Urheilu 23.10.2017 10:52 | Päivitetty 23.10.2017 13:44
STT

NBA-koripalloliigan Phoenix Suns teki sunnuntaina historiaa, tosin varsin kyseenalaista sellaista. Umpisurkeasti kauden aloittanut seura laittoi päävalmentajansa Earl Watsonin pihalle vain kolmen ottelun jälkeen.

- Phoenix Suns on vapauttanut Earl Watsonin tehtävistään. Apuvalmentaja Jay Triano on nyt väliaikainen päävalmentaja, Suns tiedotti.

Potkut ovat liigahistorian varhaisimmat. Los Angeles Lakers erotti päävalmentajansa Mike Brownin viiden pelin jälkeen kaudella 2012-13.

Phoenix on hävinnyt kaikki kolme peliään: se on tehnyt 98 pistettä per peli ja antanut vastustajille 128,7 pistettä. Portlandille tullut 49 pisteen tappio oli NBA:n historian suurin avauspäivän tappio, ja seurajohdolle oli lopulta liikaa lauantainen 42 pinnan häviö Los Angeles Clippersille.

Brooklyn Nets vei voiton

Koripalloliiga NBA:ssa Brooklyn Nets on voittanut Atlanta Hawksin luvuin 116-104. Nets johti kolmannella neljänneksellä jopa 16 pisteellä, mutta Hawks onnistui hieman kaventamaan viimeisellä osuudella.

Netsin paras pistemies Allen Crabbe teki 20 pistettä ja otti viisi levypalloa. DeMarre Carrolille pisteitä kertyi 17. D'Angelo Russel puolestaan nakutti Netsille 16 pistettä, joista kymmenen syntyi viimeisellä neljänneksellä. Russel otti ottelun aikana seitsemän levypalloa ja teki koriin johtavia syöttöjä kymmenen.

Peli Oklahoma City Thunderin ja Minnesota Timberwolvesin välillä päättyi niukasti Minnesotan 115-113-voittoon. Sekä Minnesotan Andrew Wiggins että Karl Anthony Towns nakuttivat molemmat 27 pistettä ottelussa. Wiggins otti seitsemän levypalloa ja antoi koriin johtavia syöttöjä neljä. Townsin vastaavat luvut olivat 12 ja yksi.

Oklahoman paras pistemies oli Russell Westbrook 31 pisteellään. Hän otti viisi levypalloa ja teki syöttöjä kymmenen. Russel teki viimeisellä neljänneksellä kaikkiaan 15 pistettä.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

229 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

Hyvä kirjoitus. Hyviä esimerkkejä siitä, miten työstä on tehty ahdistavaa on kotisairaanhoitajat ja siivoajat, joiden ty... Lue lisää...
Liian suuret alueet ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image