Miesten hiihtoviesti Falunin ainoa laji tänään

Urheilu 27.2.2015 0:20 | Päivitetty 27.2.2015 6:12
STT,

Maastohiihdon miesten 4x10 kilometrin viesti on ainoa kilpailulaji tänään Falunin MM-kisoissa. Suomi osallistuu kisaan joukkueella Sami Jauhojärvi, Iivo Niskanen, Matti Heikkinen ja Ville Nousiainen.

Viestin kaksi osuutta hiihdetään ensin perinteisellä hiihtotavalla, jonka jälkeen hiihtotapa vaihtuu vapaaksi.

Viesti alkaa kello 14.30 Suomen aikaa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kyllähän maastohiihdon MM-kisat ovat sellaista pakkopullaa että hohhoijaa. Eikö tätä turhaketta saa viikkoon typistettyä? Mäkihyppy on hyvä laji ja suosiossa muuallakin kuin Norjassa, mutta sivakointi ja varsinkin yhdistetty ei saa ikinä uusia maita kiinnostumaan lajeista.

Todella mielenkiintoiset ja kansainvälisesti merkittävämmät kisat pidetäänkin ampumahiihdossa, osallistuvia maita esimerkiksi naisten ampumahiihdon viestissä verrattuna puhtaaseen maastohiihtoon tulee olemaan tuplamäärä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä nykyisin hiihto on varsin kansainvälinen laji. Huippuhiihtäjiä on Pohjoismaiden ja Venäjän lisäksi mm. Saksassa, Puolassa, Sveitsissä, Tsekissä, Ranskassa ja Italiassa. Pari mitalia on näissä Falunin kisoissa jo napanneet usalaiset naishiihtäjätkin. Myös yhdistetty on arvostettu laji laajalti maailmalla. Vuoden urheilijaksi yhdistetyn urheilija on valittu esim. Japanissa ja Saksassa! Toki ampumahiihto on suuri laji varsinkin Keski-Euroopassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 seuraaviin kuntiin: Kuusamo, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä Taivalkosken ja Pudasjärven kunnissa, Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

190 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Vaikuttaa siltä, että kävit hakemassa lukuja tilastokeskuksen tms. sivuilta ja tuuppasit ne kommenttikenttään ymmärtämät... Lue lisää...
oho

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image