Mä­ki­maa­jouk­ku­een päävalmentaja vaihtuu - Hiihtoliitto ei jatkanut Mitterin sopimusta

Urheilu 6.3.2018 17:23 | Päivitetty 6.3.2018 18:00
STT

Suomen mäkihyppymaajoukkueen päävalmentaja vaihtuu. Hiihtoliitto ei jatka tehtävässä työskennelleen itävaltalaisen Andreas Mitterin sopimusta.

Mitter aloitti Suomen päävalmentajana kesällä 2016. Hänen sopimuksensa oli mallia 2+1 vuotta, joten Mitterillä oli mahdollisuus vuoden mittaiseen optioon, jota Hiihtoliitto ei käyttänyt.

- Aika ajoin huippu-urheilussa on hyvä kerätä vaikutteita ja osaamista ulkomailta. Valitettavasti tehty työ ei ole näkynyt riittävästi arvokisojen tulosluettelossa, vaikka uusia nuoria hyppääjiä on noussutkin maailmancupin pisteille. Mäkihypyn tulevan kauden talousraami asettaa meille merkittäviä paineita valmennustoiminnan keskittämiseen, perusteli Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala tiedotteessa.

MAINOS

Kommentoi

Mika Kojonkoski on Suomen uusi mäkihypyn päävalmentaja.. näin tiedettiin kertoa Salpausselän kisoissa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi tarvittu ihmeiden tekijä, mutta Mitter on ihminen. Voi olla niinkin, ettei tuolla joukkueella tule parempia sijoituksia. Ovat suoritustasonsa maksimissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikä välttämättä ihmeiden tekijäkään auta tällä hetkellä maamme mäkihypyssä. Harrastajapohja ko. lajissa aivan liian pieni, rahaa liian vähän ja kunnon tekemisen puute.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

69
Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista
64
Kaupunginvaltuusto linjasi: Oulun lukioista ei päätetä osana palveluverkkouudistusta
59
Oulun kaupunginteatterin ongelmat menivät kirjelmänä hallitukselle – ”Kattava asialista siitä, mitä teatterissa henkilö­kunnan sisällä tapahtuu"
39
Elina Lepomäki: "Tarve, joka Suomella oli sote-uudistukseen kymmenisen vuotta sitten, on aika pitkälle jo mennyt ohi."
33
Kiikelin Löylymaailman suunnitelmia kiiteltiin – veneharrastajia huolettaa sataman toimivuus, oululaiset toivovat savusaunaa
28
Trump haluaa luoda Yhdysvalloille "avaruusvoimat" – pelkkä läsnäolo avaruudessa ei riitä takaamaan Yhdysvaltojen puolustusta
27
Raportti: Ranska käännyttää alaikäisiä turvapaikanhakijoita rajaltaan kovin ottein, 12-vuotiaat telkien taakse

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta aamuyöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

184 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Sipilä jatkoon! Höpö höpö, mies joka luulee että kun rangaistaan köyhiä, eläkeläisiä, työttömiä, opiskelijoita, eläkeläi... Lue lisää...
Härski

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image