Mainos

Mäkäräinen ja kumppanit kisaavat ampumahiihdon nor­maa­li­mat­kal­la

Kaisa Mäkäräinen kisaa 15 kilometrin normaalimatkalla. KUVA: FILIP SINGER / EPA
Urheilu 14.2.2018 1:08 | Päivitetty 14.2.2018 1:32
STT

Yhdeksän suomalaista kilpailee keskiviikkona Pyeongchangin olympialaisissa talvikisoissa. Ensi kertaa parrasvaloihin astuvat yhdistetyn hiihtäjät, jotka kilpailevat henkilökohtaisen kilpailun normaalimäestä.

Kuudensien olympialaisten Hannu Manninen lunasti tiistain harjoituksissa paikkansa joukkueessa. Saman teki viime talvena nuorten MM-kisoissa menestynyt Arttu Mäkiaho, joka on Mannista 19 vuotta nuorempi.

- Mäkipuolella tuntuma on ihan hyvä, ja lähden toistamaan sinne tiistaista hyvää suoritusta. Hiihto tuntuu aika hyvältä ja vahvalta, Manninen arvioi.

Isoimmat menestystoiveet lepäävät kauden maailmancupeissa palkintosijoille yltäneiden Ilkka Herolan ja Eero Hirvosen harteilla. Jos he onnistuvat kello 8 Suomen aikaa alkavalla mäkiosuudella, heillä on mahdollisuuksia vaikka mitaliin. Yhdistetyn 10 kilometrin hiihto alkaa kello 10.45.

 

Jos yhdistetty on vasta aloittamassa kisarupeamaansa, ampumahiihdossa naisilla on edessä jo kolmas kilpailu. Kello 13.05 Suomen aikaa alkavalle 15 kilometrin normaalimatkalle starttaavat Mari Laukkanen, Suvi Minkkinen, Kaisa Mäkäräinen ja Laura Toivanen.

Minkkiselle kilpailu on olympiauran ensimmäinen.

MAINOS
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Huonoin hallitus ikinä. Takinkäääntäjiä ja valehtelijoita. Tempputyöllistämisellä ja mailmantalouden nousulla saavutettu... Lue lisää...
vempula porukkaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.2.

Naapurit

24.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image