Mainos

Lähes täydellisen illan pelannut Ojala moukaroi Kiteen nurin – KeKille täysi pistepotti

Kempeleen Kirin Juhani Ojala tahkoi tiistai-illan pelissä kaksi kunnaria ja neljä tavallista juoksua. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Urheilu 20.6.2017 21:55 | Päivitetty 20.6.2017 22:33
STT, Kaleva

Kempeleen Kiri otti miesten Superpesiksessä tiistaina täyden pistepotin, kun Kiteen Pallo kaatui railakkaasti Kempeleen Sarkkirannassa 2-0 (5-2, 9-4). Juhani Ojala avasi pellit heti avausvuorossa, kun kauden ensimmäinen kunnari (1+2) siivitti kotijoukkueen 4-0-johtoon.

Ojalan paukut eivät toki loppuneet avausjaksoon, vaan toisella mies runnoi toisen kunniajuoksun (1+1) höystäen tätä vielä yhdellä tavallisella lyödyllä.

Ojalan (12/15) ilta oli liki täydellinen, sillä mies toi kunnariensa lisäksi kolme tavallista juoksua. Näin miehen kokonaissaldo oli huima 2+4/5. Joonas Kauppinen (2/4) lukkaroi viimeisen terän pois Kiteen kiristä.

Loukkaantunutta Jani Lassilaa tuurannut lukkari Joonas Kauppinen pelasi terävästi. Kauppinen on aiemmin tällä kaudella pelasnnut MuPS:ssa. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen

Vieraista parhaiten onnistuivat Ville Posti (6/8), joka meni kärkeen kovalla prosentilla. Robert Tallbacka (6/9) löi kaksi neljästä, mutta se ei riittänyt Kempeleen tulivoimaa vastaan.

JoMa sarjakärkeen Lipon kustannuksella

Joensuun Maila nousi puolivaloillakin sarjakärkeen, kun Oulun Lippo kaatui Mehtimäellä 2-0 (3-1, 9-2).

Avausjaksolla hyvin vastaan taistellut Lippo jäi tyhjin käsin, kun Juha Niemi naputti kahdesti miehen kotiin. Toisella jaksolla vieraiden selkäranka napsahti poikki Konsta Kettusen kunnariin (1+2). Tappio jätti oululaiset sarjassa yksin jumbosijalle.

Kettusen (6/6) ilta olikin joensuulaisten täydellisin - tosin samoihin lukemiin pääsi niin ikään kakkoskärjen mies Iiro Kuosa (4/4).

Oululaisista parhaiten taistelivat polttaja Antti Korhonen (5/9) ja lukkari Matti Korhonen (2/7), mutta Korhosetkaan eivät pystyneet pysäyttämään Joensuun menemistä sarjakärkeen.

Törmänen iski tärkeissä paikoissa

Pattijoen Urheilijat otti maukkaat kolme pistettä, kun Alajärven Ankkurit hävisi peräpään taistelun Kitrollaan 0-2 (2-4, 3-6). Hyvin alussa tilanteita luonut ja kaksi juoksua iskenyt kotijoukkue joutui pian takaa-ajaksi, kun Jari Törmänen iski kolmesti miehen kotipesään.

Toisella jaksolla Ankkurit oli jo kääntää ottelun kurssia, kun Sami Mikkolanaho puhkaisi kahden juoksun arvoisesti. Jälleen kerran Törmänen oli mies paikallaan ja löi viimeisenä lyöjänä Raahen tasoihin kolmannessa. Kun alajärveläiset jäivät viimeisessä jopa ilman kolmostilannetta, Topi Kososen kunnari (1+2) oli lisäpisteen arvoinen.

Pattijoen kärki Viljo Sillanpää (6/10) meni mainiosti kentälle ja löi yhden juoksunkin. Jokeri Mikkolanaho (6/9) oli lähes kotijoukkueen sankari, mutta palkintoa ei pisteiden muodossa tullut.

Törmänen (6/8) oli pisteiden takuumies, ja Paavo Pelto (7/10) järjesteli kakkosvaihdoilla hyvin miehiä kotiin lyötäviksi.

Lue lisää 21.06.2017 Kalevasta.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Hyvä Kempele... Peli paranee. Ja kuten huomataan... Lukkarin vaihto on piristänyt peliä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sopeutumiseläke

Edustajien pitäisi lainmukaan edustaa kansaa eikä itseään.Sopeutumiseläke on itsekkäs ja omahyväinen päätös eikä kansala... Lue lisää...
On ne haaskoja

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image