Mainos

Korihait katkaisi lokkien liidon

Urheilu 30.11.2016 21:03 | Päivitetty 30.11.2016 21:19
STT

Miesten Korisliigassa jumbona ollut Uudenkaupungin Korihait vasta keskiviikkokierroksen jymy-yllätyksestä katkaistuaan kotipelissään Helsinki Seagullsin voittokulun. Sarjaa johtava Seagulls voitti yksitoista ensimmäistä peliään, mutta nyt Korihait otti reilun voiton pistein 96-79 (44-34).

Seagulls hallitsi ensimmäistä varttia, mutta Korihaiden päästyä hurmioon se vei puoliaikaa edeltäneet viisi minuuttia 19-6. Sama tahti jatkui kolmannella jaksolla, kun Korihait voitti sen 28-14 ja venytti johtonsa jo 23 pisteeseen.

- Meillä oli alla 12 päivän pelipaussi, jonka aikana hioimme peliämme siihen kuntoon miltä se nyt näytti. Saimme heittopelin sujumaan, puolustukseen aggressiviisuutta ja vielä kotiyleisön mukaan, ja tässä oli lopputulos, suitsutti Korihaiden valmentaja Jarno Nikula.

Mikko Jalonen heitti Korihaille 21 pistettä ja Emmanuel Holloway 18. Gerald Lee jr teki entisessä kotisalissaan vieraille 16 pistettä.

Vilpas tarkempi Nokialla

Illan tasaisin ottelu kamppailtiin Nokialla, jossa Salon Vilpas tuotti BC Nokialle vasta kauden toisen kotitappion 90-83 (42-41) -voitollaan. Peli oli tasan vielä viisi minuuttia ennen loppua, mutta Vilpas pelasi loppuminuutit maltillisemmin.

Desmond Williams kohosi Vilppaan tehomieheksi 20 pisteellä. Isaiah Wilkerson keräsi Nokialle 22 pistettä.

KTP ja Kobrat katkaisivat tappiojaksonsa

KTP katkaisi viiden pelin tappiojaksonsa otettuaan Kauhajoen Karhusta kotivoiton 75-68 (36-34). Peli alkoi kallistua kotkalaisille kolmannen jakson lopulla. Neljättä jaksoa KTP vei koko ajan muutaman korin erolla.

KTP:n tehoparin muodostivat taas Monyea Pratt 15:llä ja Sherman Gay 14 pisteellä. Karhusta Tate Unruh ylsi myös 14 pisteeseen.

Lapuan Kobrat palasi kolmen tappion jälkeen voittokantaan kukistettuaan kotonaan Tampereen Pyrinnön 92-80 (42-40). Sarjan hännille pudonneelle Pyrinnölle tappio oli jo viides peräkkäinen.

Kobrat pohjusti voittonsa kolmannella jaksolla vietyään sen 31-16. Jamal Jones heitti Kobrille taas muhkeat pisteet 30. Dom Morris teki 20 pinnaa. Pyrinnön ykköseksi pääsi J'nathan Bullock 17 pisteellä.

MAINOS
Mainos
Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen maan länsiosassa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa ja Länsi-Lapissa lumipyryn ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna illalla maan itäosassa ja Lapin itäosassa sekä Kainuussa ja Koillismaalla lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Yle vs. Sipilä

312 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Koronkiskonta takaisin laittomaksi

Nykypäättäjien ajatusmaailman mukaan köyhiltä saa kupata. Köyhä on itse aiheuttanut ahdinkonsa esimerkiksi sairastumalla... Lue lisää...
Kovat arvot

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 370 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut

stats-image