Kaleva.fi uudistuu!

Kaleva.fi-palvelu on uudistumassa. Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa uusi Kaleva.fi käyttöön jo ennen muita. Lue lisää...

Ota uudistunut Kaleva.fi käyttöön
Mainos
Urheilu - etusivu

Kärpät väänsi väkisin voiton

Kärpät ja Pelicans ottavat toisistaan mittaa Raksilassa. Kärpät ja Pelicans ottavat toisistaan mittaa Raksilassa.
Jarmo Kontiainen
  • Kärpät ja Pelicans ottavat toisistaan mittaa Raksilassa.
  • Kärpät ja Pelicans ottavat toisistaan mittaa Raksilassa.
Urheilu  24.3.2012 | Päivitetty 24.3.2012 | Kaleva Muuta tekstin kokoa -+

Kärppien ja Pelicansin toisen puolivälieräpelin ratkaisua saatiin odottaa jatkoajalle saakka. Lopulta Raksilan hornankattilan räjäytti Julius Junttila, joka kovan vääntämisen jälkeen toi Kärpille tärkeän 4-3 voittomaalin.

Joukkueiden ensimmäisessä puolivälieräkohtaamisessa torstaina Pelicans tylytti Kärppiä lukemin 5-0.

Välieriin pääsee neljällä voitolla. Nyt voitot ovat tasan 1-1.

Kaleva.fi toteutti lauantain ottelusta live-seurannan Twitterin avulla.

Kalevan urheilutoimittaja Kimmo Siira (@KiSiSiira) päivitti kiekkoillan tunnelmia Raksilan areenalta minuutti minuutilta.

Live-seurantaan nostettiin myös muiden twitteristien kommentteja. Kaleva seurasi hashtageja #smliiga ja #kärpät.

Kärpät-Pelicans live-seuranta:

Lähetä kuva, video tai juttuvinkki viestinä puhelimellasi numeroon 13222 tai käytä lomaketta.

Mainos

Kommentit

20/52 kommenttia

JFK
25.3.2012 15:57

Koko Oulu on sekaisin, kun nyt yhden pelin sattuivat voittamaan. Onhan se melkein verrattavissa Suomen mestaruuteen :) Lopuissa tämän otteluparin peleissä kärpäsiä viedään kuin litran mittaa ;))


pisteet
25.3.2012 15:17

Pelicans taiateli vieraskentällä ja tasoihin kahden maalin taka-ajosta. Tuohon ei huono joukkue pysty, se nähtiin edellisessä pelissä Lahdessa missä Kärpät ei tehneet maaliakaan. Jos urheilullisuus ja joukkueiden todellinen paremmuus toteutuu niin Pelicans voittaa loput pelit.


fin-swe 5-6
25.3.2012 15:08

....voisikohan johtua valmennuksesta tällaset parin maalin johtoasemassa pelaamiset TÄRKEISSÄ peleissä....


Kärpät meinas ite ryssiä
25.3.2012 14:33

Paitsi Ara oli jälleen Mokata koko matsin huonolla taktisella johtamisella.Snopek olisi pitäny siirtää syrjään jo toisessa erässä ( vaikka pakeista pula ). Kavennus 3-2 tuli puhtaasti humulin kentän piikkiin, alotustappio klap, klap ja snopek seuras vierestä, kiekko nuottaan. Sitten, pelikaanit otti moken pois lopussa ja oman pään aloitus. Aran ois silloin pitäny jo ottaa aikalisä ja eikä vaihtaa paniikissa humlia kump. kentälle. Aloitus voitto pelikaaneille ja klap, klap laatta pussiin ja snopek seuras taas katseella. Snopek oli jatkoajallakin munata ensimmäisen kympin aikana. Mutta onneksi nyt Ara tajus ottaa aikalisän ja Snopek vihdoin ja viimein vilttiin. Aran huonon taktisen valmentamisen vuoksi oli Kärpät hävitä. Aika on vain kieltämättä ajanut Aran ohi


Tyynyntäytteet lahesta
25.3.2012 13:18

Hahhaaa,sulkasatoiset sorsat!!!


Pisnestä tämäkin
25.3.2012 11:41

Viimeiseen asti taas ratkaisua venytetään ja rahat kerätään pois katsojilta .


Jolsa jätkä
25.3.2012 10:05

Huippujännittävä matsi, kauden raastavin jatkoaika ja siihen vielä päälle se loppuratkaisu jäätävän kovalla yksilösuorituksella, jota tietenki koko ketju auttoi screeneillään ym. Kaikki on kuitenkin niin pienenstä kiinni.

Junttila ampui pelikaanin alas. Nyt tämä sarja kääntyy ja loppulukemat on 4-1, niinkuin aikaisemmin jo sanoin ja senkin sanoin että pelsut vie eka pelin ja sen jälkeen jyrää Kärpät eli nyt tämän sarjan loppuun. Hommaa helpottaa Hovisen poissaolo.

Toivon että Alikoski, Körkkö ja Saarenheimo ja muutama muukin tekee kukin ainakin yhden maalin tässä sarjassa. Kärpät pelaa juuri nyt loistavaa, taistelevaa ja voittavaa joukkuejääkiekkoa. Kärpät on nyt joukkue, josta jokaiselta pelipaikalta on pakko nostaa esiin seuraavat taistelun, tehokkuuden ja työn ruumiillistumat: Backlund, Mäntymaa ja Junttila!


jorma
25.3.2012 01:57

hostikka maalille niin voittoja tulee


Kemi
24.3.2012 23:16

Toivottavasti tippuu kärpät, on niin rasittavia kärppäfanit(varsinkin torniolaiset)


Kysymys
25.3.2012 11:59

Mikäs torniolaisissa vikana?


Ads by google, kommentit jatkuvat alla
huhhei
24.3.2012 23:10

Kärpät pelasi huomattavasti paremmin kuin torstaina Lahdessa, liike oli hyvää, ja selvästi voitonnälkää riitti. Jälleen kerran oltiin vähällä menettää voitto muutamaan surkeaan virheeseen, mutta onneksi lopputulos jopa hieman mairitteli Aran joukkoja. Pelicans on edelleen kenttäpelissä vaarallisempi ja taitavampi, mutta tietyllä tavalla oli Kärppien onni, että maalissa pelasikin Kuusela, eikä maajoukkuevahti Hovinen.

Nyt nähdyn kahden ottelun perusteella Pelicans vie sarjan, mutta toisaalta playoff-maailma on siitä erikoinen, että pienetkin asiat saattavat kääntää homman päälaelleen. Mikäli Pelsujen maalivahtipeli jatkuu epävarmana, se nakertaa väistämättä lahtelaisten peliä ja itseluottamusta ja voi jopa kääntää sarjan Kärpille. 2006 Kärpät putosi täysin ylivoimaisella materiaalilla Ässille Bäckströmin loukkaannuttua, mikä on oiva osoitus molarin tärkeydestä. Joka tapauksessa vähintään yksi ryöstö oululaisten on Lahdesta tehtävä, ja tähän olisi hyvä mahdollisuus jo maanantaina.

Mutta mikä tärkeintä: kiitos Kärpät jännittävästä ja vaiherikkaasta pelistä!


Kärpät vie pojan kotiin
24.3.2012 22:00

Kärpät ja jokerit finaalissa, voiko hifki vielä nousta


Puujalakaukko
24.3.2012 21:55

Joko kärpät sai jonkun palakinnon?


Judge
24.3.2012 21:51

Katoppa Aravirta jo peiliin: te ootte "ammattilaisia" ja 3-1 tilanteessa alatte kakkimaan tuolla lailla kun ei uskalla pelata loppuun asti. Miten nä kehtaat tulla etes aamulla töihin?


kusetusta
24.3.2012 21:49

Ottelusta katsojien maksamat pääsylipputulot tulevat SM-liigalle, ja jatkoajan tuoma tauko ravintolan käyttöasteen nostamana tuottona ravintolan ylläpitäjälle. Miettikääpä onko reilua peliä ? Miten itse toimisit jos olisit järjestäjänä ottelussa. Oululaista jääkiekkoväkeä on helppo taluttaa narusta.


KÄRPÄT ON RAUTAA!
24.3.2012 21:46

Pelicans on näyttelevä joukkue, ei ois Suikkasesta uskonu.


kauko kärppäfani
24.3.2012 21:43

Paljon kertova kuva ottelusta pulsujen 19 hyppii jäähän lepäämään ja Mäntymaa katsoo tuomaria joko taas tuli jäähy! Kärppien on otettava koko kentän filmaus päälle seuraavassa pelissä ja annettava vihellyksen jälkeen iskuja takaisin sehän on sallittua nykykiekossa, ainakin monelle joukkueelle. Kärpät- Jokerit finaalissa, en arvaa kumpi vie pojan pohjoiseen!


ei ollut paitsioita käytössä?!?
24.3.2012 21:36

On se mennyt urhelu mallille kun siellä on neljä tuomaria jotka tekee ratkaisevia virheitä jotka vaikuttavat jopa kuka voittaa jopa pelin ja suomenmestaruuden? Tällä kertaa parempi voitti, mutta tällä tuomarityöskentelyllä voittaja olisi voinut olla kuka tahansa? Välillä tällä kaudella ollaan jopa naureskeltu niille virheille. Toisaalta jotkut pitää tuomareita virheettöminä ammattilaisina, mistä tulee hieman sanelua yleisössä, mutta siinä ammatissa tulee paljon enemmän virheitä kuin ns. normaaleissa töissä!


SAD
24.3.2012 21:26

Kärpät...miten voi noin isolla budjetilla saada noin huonon joukkueen?


potkis vani
24.3.2012 22:04

miten voi noin isolla bujetilla plata divarissa?


Mainos
Mainos
Galleriat »|Urheilu

Galleriat

Mainos
Uusimmat » | Urheilu Down Up
Mainos
Pääuutiset
Mainos
stats-image
Takaisin ylös