Johaug toivoo CAS-käsittelyn alkavan kesäkuussa

Urheilu 24.4.2017 19:14 | Päivitetty 24.4.2017 19:38
STT

Kilpailukiellossa oleva norjalaishiihtäjä Therese Johaug toivoo, että urheilun kansainvälinen välitystuomioistuin CAS aloittaa hänen dopingrangaistuksestaan tehdyn valituksen käsittelyn kesäkuussa.

- Toivomme CASin ottavan asian käsittelyyn kesäkuussa, jotta se saadaan vietyä loppuun syksyllä, Johaugin manageri Jörn Ernst kertoi.

Johaug sai dopingkärystään 13 kuukauden kilpailukiellon, mutta kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitti tuomiosta CASiin. FIS piti Norjan keskusurheilujärjestön langettamaa tuomiota liian kevyenä.

FIS:n valitus vaarantaa norjalaishiihtäjän olympiakauden. Johaug on palkannut asiaansa ajamaan brittiasianajaja Mike Morganin, johon hiihtäjän leirissä luotetaan kovasti.

- Hänellä on valtavasti osaamista tällaisissa asioissa, Ernst kehui Morgania.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Miksi tämä nainen kehtaa vielä julkisuudessa puhua dopingrikkomuksestaan? Suu suppuun ja rangaistus samalle viivalle venäläisten, espanjalaisten ym. kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta se voitaisiin käsitellä vasta syksyllä, jotta ei tulisi tehtyä hätäisiä päätöksiä. Asiat pitää selvittää huolellisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen hiihtoliiton pitää valittaa, jos Terese meinaa päästä olumppialaisiin. Sama linja kuin aikaisemminkin vastaavista hommista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Kainuun maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Keski-Lapissa, Kuusamon kunnassa sekä Sallan kunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

172 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Näinhän se on, että porvarihallitus ei saa leikata mitään. Leikkaamisen yksinoikeus kuuluu vasemmistolaiselle hallitukse... Lue lisää...
Näinhän se on..

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image