Johaug palaa kilpaladuille marraskuussa Bei­tos­tö­le­nis­sä

Therese Johaug nähdään kilpaladuilla jälleen ensi marraskuussa. KUVA: Maiju Torvinen
Urheilu 7.3.2018 13:58 | Päivitetty 7.3.2018 14:17
STT, Kaleva

Dopingrikkomuksen vuoksi kilpailukiellossa oleva maastohiihdon norjalaistähti Therese Johaug tekee paluunsa huipputason kilpailuihin marraskuussa Beitostölenissä viikko ennen maailmancupin alkua. Johaugin manageri Jörn Ernst vahvisti asian keskiviikkona.

Johaug on ollut sivussa kilpailuista tänä ja viime talvena. Häneltä jäivät väliin Lahden MM-hiihdot sekä Pyeongchangin olympialaiset. Johaugin, 29, kilpailukielto päättyy 17. huhtikuuta.

Talven aikana on liikkunut huhuja, että Johaug osallistuisi vielä tällä kaudella 21. huhtikuuta Norjassa järjestettävään hiihtotapahtumaan. Managerin mukaan hän hiihtää tapahtumassa, mutta ei kilpasarjassa.

Norjalainen sai aluksi 13 kuukauden kilpailukiellon, mutta urheilun välimiestuomioistuimen CAS pidensi kilpailukiellon 18 kuukauteen. Johaugin kertomuksen mukaan hän sai kehoonsa klostebolihormonia huuliinsa käyttämästään lääkevoiteesta.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

47
Kaupunginvaltuusto linjasi: Oulun lukioista ei päätetä osana palveluverkkouudistusta
30
Kiikelin Löylymaailman suunnitelmia kiiteltiin – veneharrastajia huolettaa sataman toimivuus, oululaiset toivovat savusaunaa
24
Trump haluaa luoda Yhdysvalloille "avaruusvoimat" – pelkkä läsnäolo avaruudessa ei riitä takaamaan Yhdysvaltojen puolustusta
19
Oulun kaupunginteatterin ongelmat menivät kirjelmänä hallitukselle – ”Kattava asialista siitä, mitä teatterissa henkilö­kunnan sisällä tapahtuu"
17
Oulun yliopiston tutkimus: Geenivirhe voi aiheuttaa nuoria tappavan sydänlihasfibroosin
17
Kunnat maksoivat palkkoja väärin perustein vuosien ajan – maksettavaksi lankeava summa voi olla yli 10 miljoonaa euroa
15
Lomallakin kannattaa muistaa nauttia alkoholia kohtuudella, tissuttelu hankaloittaa stressistä ja rasituksesta palautumista

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa länsituuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Ahvenanmaan, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Kainuun, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa länsituuli muuttuu voimakkaaksi, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image