Mainos

Sport piinasi pitkään TPS:ää

Liiga 6.3.2018 21:27
STT

Vaasan Sportin ja Turun Palloseuran Liigaottelu oli merkillinen tapahtuma. TPS uskoi, että kymmenen minuutin railakas pyörittäminen riittää voittoon. Tosin se riittikin, mutta TPS:lle tuli hikinen urakka ennen 5-4-jatkoaikavoittoa.

- Tuli perinteinen tuudittautuminen, että tulee helppo voitto. No ei tullut, tunnusti TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

Sportin tilanne on ollut jo jonkin aikaa vakaa: sijoitus sarjassa tulee olemaan viimeinen. Siksi tiistainkin otteluun oli otettu reippaasti mukaan seuran omia A-nuoria. Kokoonpanossa oli peräti viisi A-nuorten kirjoissa olevaa pelaajaa. Heistä Jere Erkkilä oli mukana elämänsä ensimmäisessä Liigaottelussa.

- Nuoret pelasivat ennakkoluulottomasti, oli Sportin päävalmentajan Tomek Valtosen arvio.

Sport on ollut TPS:lle viime vuosina helppo vastustaja, mutta tilanne on muuttunut tällä kaudella. Edellisessä kotiottelussa Sport katkaisi TPS:n kymmenen keskinäisen ottelun voittoputken ja tiistai-illassa kotivoitto oli lähellä. TPS:n Zach Budishkuitenkin vispasi jatkoajalla voittomaalin.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on tai muuttuu huonoksi Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun Koilismaata lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Eläkeläiset, Espanja ja verotus

147 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkeläiset, Espanja ja verotus

Kun puhutaan eläkkeistä ja 8eläkeläisistä, niin on aika mautonta väittää, että silloin puhutaan köyhyydestä ja köyhistä.... Lue lisää...
Nurinperin

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.3.

Naapurit

24.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image