Sport piinasi pitkään TPS:ää

Liiga 6.3.2018 21:27
STT

Vaasan Sportin ja Turun Palloseuran Liigaottelu oli merkillinen tapahtuma. TPS uskoi, että kymmenen minuutin railakas pyörittäminen riittää voittoon. Tosin se riittikin, mutta TPS:lle tuli hikinen urakka ennen 5-4-jatkoaikavoittoa.

- Tuli perinteinen tuudittautuminen, että tulee helppo voitto. No ei tullut, tunnusti TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

Sportin tilanne on ollut jo jonkin aikaa vakaa: sijoitus sarjassa tulee olemaan viimeinen. Siksi tiistainkin otteluun oli otettu reippaasti mukaan seuran omia A-nuoria. Kokoonpanossa oli peräti viisi A-nuorten kirjoissa olevaa pelaajaa. Heistä Jere Erkkilä oli mukana elämänsä ensimmäisessä Liigaottelussa.

- Nuoret pelasivat ennakkoluulottomasti, oli Sportin päävalmentajan Tomek Valtosen arvio.

Sport on ollut TPS:lle viime vuosina helppo vastustaja, mutta tilanne on muuttunut tällä kaudella. Edellisessä kotiottelussa Sport katkaisi TPS:n kymmenen keskinäisen ottelun voittoputken ja tiistai-illassa kotivoitto oli lähellä. TPS:n Zach Budishkuitenkin vispasi jatkoajalla voittomaalin.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Ahvenanmaan maakunnassa pohjoistuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa lännen ja luoteen välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan maakunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

250 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Ihan kiva hissipuhe Juha S, mutta mietitäänpä vielä kertaalleen kenen kannattaa JS:ää äänestää. Ehdottomasti uskonvelji... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image