Ruot­sa­lais­sent­te­ri Lasu harmitteli tappiota – "Tuntui, että heiltä olisi jo bensa loppumassa"

Nicklas Lasun mielestä Kärppien pitää pelata hieman fiksummin ja tehdä parempia päätöksiä jäällä. Arkistokuva. KUVA: Jukka Leinonen
Liiga 12.4.2018 22:50
Janne Onnela

Ruotsalaissentteri Nicklas Lasu on ollut uuden äärellä pudotuspeleissä. Lasu on pelannut jokaisessa neljässä kentässä – laidassa ja keskellä.

– Jos Mamba (Mikko Manner) haluaa minun auttavan kaikkia ketjuja, niin mikäs siinä. Hän laittaa minut sinne, mistä arvelee minusta olevan eniten apua joukkueelle. Tässä vaiheessa vain voitolla on merkitystä, ei millään muulla, Lasu jutteli pelin jälkeen.

Lasu on opittu tuntemaan kauden aikana suorasanaisena ja analyyttisena. Tälläkin kertaa ruotsalainen latelee puutteet ja parannuskohteet kuin apteekin hyllyltä.

– Moni jätkistä haluaa vähän liikaa. Tiedämme kyllä, että saamme omat paikkamme varmasti, mutta meidän pitää pelata hieman fiksummin ja tehdä hieman parempia päätöksiä jäällä.

Illan pelin Lasu analysoi nopeasti.

– Pelasimme kaksi erää hyvin. Tuntui, että heiltä olisi jo bensa loppumassa luistelun suhteen. Mutta maalinteossahan tässä on kyse ja sen he voittivat tänään.

Ruotsalainen ei ole ensikertalainen pudotuspelien seitsemännen pelin suhteen. Lasun naamalle nousee leveä hymy, kun lauantain peli tulee puheeksi.

– Se on aina erityinen peli. On erityisen hienoa pelata se kotiyleisön edessä, Lasu hymyilee.

Ruotsalaisen käsi on saanut osumaa monta kertaa pudotuspelien aikana ja käden kuntoa on käytäväpuheissa myös spekuloitu. Lasu kuittaa asian nopeasti.

– Käsi on täysin kunnossa, Lasu virnistää.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Lasu puhuu viisaita, hölmöyttään Kärpät hävisi viimeisenkin pelin. Yläpää ei ole riittävällä tasolla eräillä pelaajilla. Pitää ymmärtää, että pelin aikana on hetkiä, jolloin pitää puolustaa jäähyttömästi. Kärpät on ainoa joukkue, joka voi lyödä kampoihin Tapparalle. Kotietu tuo hiukan etua ja luisteluvoima riittää Tapparaa vastaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä lepo aika riittää. Näen, että ei Tappara ole etulyöntiasemassa, koska Kärpillä on lauantain jälkeen voittamisen maku suussa. Tapparalla se maku on jo vaihtunut pastan makuun. Äijät jaksaa painaa varmasti. Kannu tulee Ouluun taas vuodeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tapparalle nyt suorastaan tarjotaan mestaruutta! Ärsyttää sanoa, mutta näin tulee myös valitettavasti käymään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

13
Jumbo-Lippo takoi viisi kunnaria KPL:n kentästä
12
Jalkapallofinaalin keskeyttäneitä aktivisteja kuulusteltu - Pussy Riot: Asianajajaa ei ole päästetty heidän luokseen
10
Antibiootteja käytetään liikaa ja osa kuureista on liian pitkiä – kuurien pituuteen ei ole mitään yleistä nyrkkisääntöä
8
Kustannustehokkuutta päihdehoitoon - päihteettömyyteen ja toipumiseen tähtääviin hoitoihin on usein vaikea saada maksusitoumusta Lukijalta
8
Trump on saapunut Helsinkiin – tviittasi lentokoneesta "Venäjän synneistä"
8
Helle jatkuu ainakin torstaihin asti – etenkin tänään ja huomenna on kuuma, Ouluun luvassa jopa 29 astetta
7
Oululaismies nosti 70 metrin syvyydestä hurjan pedon Norjassa – "Saattaa tarttua vaikka jalkaan kiinni, eikä päästä irti"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

327 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ihan vaan mielenkiinnosta kysäisen että... Onko korkea verotus mielestäsi työttömien vika. Voisi luulla että työtön oir... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image