Mainos

Pata on valttia Ka­le­van­kan­kaal­la

Liiga 6.2.2018 21:39
STT

Uhkaavasti jääkiekkoliigan alinta pudotuspeliviivaa kohti valunut Ässät oli saanut 15 edellisestä pelistään vain yhden kolmen pisteen voiton, mutta Mikkelin Kalevankankaalla porilaiset eivät suostuneet vieläkään häviämään.

Toiveensa lopullisesti pudotuspeleistä menettänyt Jukurit hävisi Ässille maalein 3-4. Vieraiden suurin sankari oli kaksi maalia ja niistä toisen alivoimalla viimeistellyt laitahyökkääjä Simon Suoranta, 25. Suoranta menetti kolme kuukautta olkapäävammaan, mutta on koonnut kauden 13 pelissään tehopisteet 5+7.

- Sain sivussa ollessani harjoitella ainakin luistelua tarpeeksi, hykerteli nimenomaan vahvalla luistelullaan tekopaikkoihinsa työntynyt vaasalaiskasvatti Suoranta.

Jukureissa kahden maalin mies oli amerikkalaishyökkääjä Zach Budish, jonka kauden maalisaldo on 15. Jukurien käskyttäjä Risto Dufva oli jo matkustanut olympiamaisemiin, missä hän toimii Slovenian apuvalmentajana.

- Saimme aikaan nousujohteisen pelin, mutta annoimme alussa Ässille liian helppoja maalipaikkoja, kiteytti apuvalmentaja Ville Nieminen.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lapsella kaksi äitiä ?

182 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Juuri oli mediassa kerrottu: Kun työnhakija on töissä 1h/ viikko, työttömyys on historiaa hänen kohdallaan! Eläköön hal... Lue lisää...
Hyvin menee, mutta m...

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.2.

Naapurit

22.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image