Myös Pelicans nollasi Jukurit Mikkelissä

Liiga 9.9.2017 20:28 | Päivitetty 9.9.2017 20:34
STT

Viime kauden jääkiekkoliigan väriläiskä Jukurit aloitti jääkiekkoliigassa toisen pääsarjakautensa katastrofaalisesti. Mikkeliläiset saivat ainoana joukkueena avausviikonloppuun kaksi kotipeliä, jotka molemmat päättyivät 0-3-tappioon.

- Pelicans oli ensimmäinen koko kentän häirintäjoukkue, jonka tänä syksynä kohtasimme. Eihän me tajuttu asiaa kuin vasta kymmenessä minuutissa, harmitteli Jukurien päävalmentaja Risto Dufva.

Lahtelaiset tyrmäsivät Kalevankankaan isännät jo neljässä minuutissa kahdella maalillaan. Juha Leimu osui bravuurissaan siniviivalta ylivoimalla. Edelliskausina Leimu, 34, pelasi selkävaivojensa takia paljon vain ylivoimapakkina.

- Ainakin kahteen edelliskauteen verrattuna pelaaminen maistuu nyt paljon paremmalle. Maalillehan niitä laukauksia tähdätään, ja pääsin käyttämään Jukurien pakkia hieman maskina, kommentoi Leimu, joka kuuluu nyt Pelicansin kuuden vakiopakin joukkoon.

Nelosketjussa Joonas Alanne (1+1) ja ensimmäisen liigamaalinsa tehnyt 19-vuotias Artturi Toivola (1+1) nakuttivat maalinsa tasakentällisin.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Kaleva.fi suosittelee

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

272 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Kun päähenkilömme hallituskausi päättyy voimme tehdä yhteenvedon henkilömme ammattitaidosta, ja se ei ole raponen, on se... Lue lisää...
oppositio odottaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image