Mainos

Lukon sairastuvalla on jo ruuhkaa - kolme pelaajaa jätti kaukalon HPK-pelissä

Liiga 3.3.2018 19:58 | Päivitetty 3.3.2018 21:00
STT

Rauman Lukon sairastuvalla alkaa olla ruuhkaa, kun kauden tärkeimmät pelit ovat edessä. Kautensa jo tässä vaiheessa paketoineet Janne Niskala ja Chris VandeVelde saivat seuraa lauantaina, kun Ville Vahalahti, Lauri Tukonen ja Jyri Marttinen joutuivat jättämään kaukalon kesken HPK-pelin. Päävalmentaja Pekka Virran mukaan tällä oli selkeä syy-yhteys Lukon kärsimään 2-3-kotitappioon.

- Sillä oli vahva vaikutus henkiselle puolelle, kun kaksi miestä putosi jo ennen ensimmäistä kymppiä. Alun tapahtumat lisäsivät anemiaa, ja usko omaan pelaamiseen loppui, Virta tuskaili.

- Se minua ihmetyttää, että kukaan ei ota vastuuta siitä, miten tämä homma pyörii. Onko minun tehtäväni lyödä peli poikki ennen kuin mitään isompaa tapahtuu? kysyi Virta viitaten Tukosen surulliseen loukkaantumiskierteeseen.

HPK:n voiton takuumiehiä häärivät ykkösketjun pelaajat Teemu Turunen (0+3), Otto Paajanen (1+1) ja Janne Lahti (1+1). Yksi maali merkittiin puolustaja Niclas Almarin nimiin.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

"eläkemaksuja ja -karttumia tulee suhteuttaa: suuret maksut tarkoittavat suuria karttumia, ja päinvastoin." Olet sinä va... Lue lisää...
Voi y...

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image