Lukon sairastuvalla on jo ruuhkaa - kolme pelaajaa jätti kaukalon HPK-pelissä

Liiga 3.3.2018 19:58 | Päivitetty 3.3.2018 21:00
STT

Rauman Lukon sairastuvalla alkaa olla ruuhkaa, kun kauden tärkeimmät pelit ovat edessä. Kautensa jo tässä vaiheessa paketoineet Janne Niskala ja Chris VandeVelde saivat seuraa lauantaina, kun Ville Vahalahti, Lauri Tukonen ja Jyri Marttinen joutuivat jättämään kaukalon kesken HPK-pelin. Päävalmentaja Pekka Virran mukaan tällä oli selkeä syy-yhteys Lukon kärsimään 2-3-kotitappioon.

- Sillä oli vahva vaikutus henkiselle puolelle, kun kaksi miestä putosi jo ennen ensimmäistä kymppiä. Alun tapahtumat lisäsivät anemiaa, ja usko omaan pelaamiseen loppui, Virta tuskaili.

- Se minua ihmetyttää, että kukaan ei ota vastuuta siitä, miten tämä homma pyörii. Onko minun tehtäväni lyödä peli poikki ennen kuin mitään isompaa tapahtuu? kysyi Virta viitaten Tukosen surulliseen loukkaantumiskierteeseen.

HPK:n voiton takuumiehiä häärivät ykkösketjun pelaajat Teemu Turunen (0+3), Otto Paajanen (1+1) ja Janne Lahti (1+1). Yksi maali merkittiin puolustaja Niclas Almarin nimiin.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa lännen ja luoteen välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa lounaistuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

197 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Muistatteko vielä, kun Sipilä, Stubb ja Lindström juhlivat kilpailukykysopimuksen syntyä tv-kameroiden edessä ja tekivät... Lue lisää...
Oikeistolainen nyrkk...

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image