Mainos

KooKoon vauhti jäi linja-autoon

Liiga 23.9.2016 21:27
STT

Tiistaina Lahdessa pahasti epäonnistunut TPS pesi kasvonsa kiitettävästi KooKoota vastaan jääkiekon Liigassa perjantaina. Täydellisesti ottelua hallinnut TPS voitti murskalukemin 8-2 (2-0, 3-1, 31).

TPS on saanut puolustaja Ilkka Heikkisestä merkittävän vahvistuksen sekä hyökkäys- että puolustuspäähän. Heikkinen teki avausottelun tapaan kaksi maalia, joista ensimmäinen jälleen komea veto siniviivalta.

- Meillä oli vauhtia ainoastaan linja-autossa, kun tultiin moottoritiellä Turkua kohti, totesi pettynyt KooKoo-valmentaja Petri Mattila.

- Valmistautuminen oli surkeaa ja olimme henkisesti alilatautuneita. Syy tähän pitää selvittää, jatkoi Mattila, joka painotti myös, ettei halua ottaa TPS:ltä mitään pois.

- Meillä oli vahva 60-minuuttinen ensimmäisestä vaihdosta asti. Puolustimme tosi hyvin ja myös riistopelissä olimme vahvoja. Erityisen iloinen olen Jerry Ahtolan otteista. Hän teki kaksi maalia, ja hänen työmoraalinsa on ollut erinomainen koko syksyn, suitsutti TPS:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinuttelu edistynyt jo mauttomaksi.

97 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääministeri ja x-presidentti mielenosoituksissa

Oikeus antaa aikanaan molemmista teoista ansaitut tuomiot. Toisen teon tekijä kuului väkivaltaan pyrkivään äärijärjest... Lue lisää...
Väärä tulkinta

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 370 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut

stats-image