Kärppien puolustukseen mie­len­kiin­toi­nen nimi – Yh­dys­val­lois­sa kasvanut Kivihalme riveihin tes­ti­so­pi­muk­sel­la

Liiga 27.7.2017 15:35
Matti Ahola

Jääkiekkokauteen valmistautuva Oulun Kärpät on tehnyt testisopimuksen puolustaja Teemu Kivihalmeen kanssa. Sopimus kestää syyskuun loppuun saakka.

Oululaiset sukujuuret omaava Kivihalme on syntynyt ja kasvanut Yhdysvalloissa. Kolme viimeistä kautta 22-vuotias Kivihalme on pelannut NCAA-sarjassa Colorado College Tigersin takalinjoilla.

– Teemu on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on hyvä kahden suunnan puolustaja, joka pystyy tarvittaessa tukemaan hyökkäyksiä ja pelaamaan nopeatempoista peliä. Hänellä on paljon oikeita ominaisuuksia tähän liigaa, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kehuu.

Kärpille tuli tarve uudelle puolustajalle, koska tuore hankinta Joonas Lyytinen teki kesällä sopimuksen NHL-seura Nashville Predatorsin kanssa.

Samainen Predators on varannut myös Teemu Kivihalmeen kesän 2013 varaustilaisuuden viidennellä kierroksella.

Kärppien omatoiminen kesäharjoittelujakso päättyy ensi maanantaina, kun joukkue aloittaa yhteiset jääharjoitukset. Kärppien ensimmäinen harjoitusottelu on perjantaina 11. elokuuta KalPaa vastaan Kuopiossa.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (25)

Kärpät on Nuorelle pelaajalle varmasti paras mahdollinen paikka kehittyä, hän saa vastuuta ja pääsee pelaamaan kovia joukkueita Tapparaa ja Hifk:ta vastaan. Joukkueen ja fanien kannalta ei kuitenkaan niin hyvä vahvistus, Todennäköisesti vahvistuksia tulee lisää syksyn aikana ainakin 2-3, eli vähintään yksi viivalta maaleja laukova voimapakki ja kaksi romuluista, molemmissa päissä maalinedustoilla ja kulmissa pärjäävää hyökkääjää. Nykyinen Kärppien pelaajamateriaali on fyysisesti ja laitakahinointi valmiuksilta aivan liian kevyt. Nykyinen rajua mailalla hakkaamista, kulmissa sairastuvalle johtavaa selkään runttaamista ja keskialueella pystyyn ajamisen ilman jäähyjä salliva pelityyli karsii nopeasti pikkumiehet pois kaukalosta. Hyvän kiekolliseen peliin pystyvän liigapelaajan raamien mitat ovat nykyään kovat, pituutta pitää olla vähintään 185 cm ilman luistimia ja painoa oikeasti vähintään 90 kg, Toki hyviin joukkueisiin mahtuu 1-2 pientä pelaajaa, mutta Selänteen, Koivun, Ahon ja Granlundin kaltaisia pikkumiehiä on tosi harvassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

-Ok... Eli lämpymesti tervetulua tänneppäi, Teme! Jännää nähellä, jotta mitenkäs se kausi -17/-18 lähteepi oikeen kulukemmaan..! =D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi kiva nähdä omat pakkijunnut pelaavassa kokoonpanossa. Toki mielenkiintoista nähdä USHL ja USA:n yliopistosarjoissa pelanneen puolustajan taso. Suomessahan ko. sarjoja arvostellaan voimakkaasti. Sarjoihin lähteneet nuoret kiekkomiehet pitävät sarjoja kovempina kuin A:n SM - sarjaa. Kärpät kuitenkin tuntuu arvostavan Pohjois-Amerikan junnusarjoja. Siellä on nyt useita kärppäkasvatteja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

noilla vahvistuksilla mitä kärpät on hankkinut niin pelit jää runkosarjaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoinen pelaaja ja viidennen kierroksen varaus. Tervetuloa Ouluun Pohjoisen pääkaupunkiin!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riippumatta siitä , onko tämä hyvä vai huono hankinta , on Kärppien pelaajaverkko laskettu tyypilliseen tapaan väärään paikkaan !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei hyvää päivää tätä Ahon ja Kärppien sekoilua! Kaikenmaailman nobodyja joukkue täynnä, eikä YHDEN YHTÄKÄÄN vahvistusta!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juttelin juuri Kuopiolaisten kanssa ja siellä on samanlainen valitus kulttuuri ja kaiken vastustus!??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On tosiaankin mielenkiintoinen nimi. Jos ei neljässä vuodessa saa änärisopimusta, tuskin saa sitä koskaan
Ainakaan merkittävää sellaista. Oikealta ja vasemmalta mennään ohi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (25)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan pohjois- ja itäosassa.

Sadevaroitus: Maan eteläosassa voi sataa tänään rankasti, yli 20 mm tunnissa. Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa voi sataa huomenna rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kehitysideoita työttömien aktivointiin

Jäin työttömäksi noin vuosi sitten. Olin muutaman kuukauden täysin työtön ja sitten sain/otin vastaan pätkätöitä ja myöh... Lue lisää...
Ihmetyttää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image