Mainos

JYPille elintärkeä voitto Ässistä - Suomelasta pistekuningas

Liiga 8.3.2018 21:39
STT

JYP otti elintärkeän voiton jääkiekkoliigassa torstaina, kun Porin Ässät kaatui kotikentällä maalein 4-2. Kolmen pisteen myötä keskisuomalaiset säilyttivät asemansa sarjataulukon neljännellä tilalla ja ovat yhä kiinni puolivälierien kotiedussa ennen runkosarjan päätöskierrosta.

Pistepörssin kärkinimi Antti Suomela johdatti JYPin voittoon iskemällä tehot 1+1. Samalla mies käytännössä varmisti Liigan pistepörssin voiton kaudella 2017-2018.

- Tuntuu ihan uskomattomalta. Aivan mieletön kausi on ollut, ja joulun jälkeen pistetahti on vain kiihtynyt. Päätin viime kauden jälkeen, että minun pitää joka ilta pistää kaikki likoon ja auttaa joukkuetta. Ehkä se on ollut tämän tasaisen pistetahdin takana, Suomela analysoi.

JYPille ottelussa pisteet 1+1 takoivat myös Jake Newton sekä Suomelan ketjukaverit Juuso Puustinen sekä Jerry Turkulainen. Puustiselle maali oli jo kauden 30:s.

- Hemmetin hyvin meillä synkkaa Suomelan kanssa. Aika ainutlaatuista se on ollut koko ketjun kanssa. Välillä voi syöttää ihan silmät kiinni, kun tietää, missä se kaveri liikkuu, Turkulainen hehkutti.

Ässille ottelussa onnistuivat Simon Suoranta sekä Antoine Laganiere.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

Mistä sinä tuon 8% keksit? omasta päästäsi? ja tuo ei ollut pointtisi. Jos olisi ollut olisit kirjoittanut niin. Matemat... Lue lisää...
Voi y...

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image