Ilveksen voitto ei tuonut playoff-paikkaa

Liiga 8.3.2018 21:46
STT

Ilves kukisti jääkiekkoliigan viimeisessä kotiottelussaan torstaina Sportin 5-1, mutta voittokaan ei riittänyt siihen, että viimeiseen otteluun Raumalla lauantaina olisi riittänyt enää suurta panosta.

Ilveksellä oli omaa ottelua pelaamatta vielä viisi minuuttia, kun Lahden pelin tulos (Pelicans-KooKoo 3-1) näkyi mediakuutiolla. Tulos varmisti Ilveksen jäämisen ulos pudotuspeleistä.

- En seurannut ottelun aikana kuutiota lainkaan, en edes tiennyt että Lahdessa on jokin peli. Keskityin täysin oman joukkueen tekemiseen koko päivän. Nyt on tyhjä olo, kun se taistelu on ohi, sanoi Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi.

Ilves johti avauserän jälkeen jo 3-0, eikä Sport pystynyt haastamaan kotijoukkuetta voittotaistelussa. Ilveksen kultakypärä Sami Sandell ei tehopisteille päässyt, mutta liki viisituhantinen yleisö taputti niin hänelle kuin koko joukkueelle ottelun jälkeen. ”Kiitos Ilves” -huudot kaikuivat hallissa.

- Tuollainen arvostus tuntuu hyvältä. Siitä en tiedä, olivatko ne jäähyväiset vai ei, kun ensi kaudesta ei ole mitään tietoa, Sandell sanoi.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

293 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Toisinaan sitä on vaikea uskoa lajitovereidensa ajattelukyvyn olemassaoloon. Siitä on kammottavan vähän merkkejä maailma... Lue lisää...
aery

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image