HIFK säilytti sauman, SaiPa aloittaa 1. kierrokselta

Liiga 7.3.2018 21:28
STT

HIFK säilytti saumansa kotietuun jääkiekkoliigan puolivälierissä, kun se löi SaiPan 5-2. Lappeenrantalaisille tappio taas tiesi kuudennen sijan karkaamista tavoittamattomiin, joten sen urakka jatkuu runkosarjan jälkeen pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta.

- On nähty, kuinka tasaista on ollut sijoilla 5-11. Näkisin, että kuka tahansa säälipleijareissa kohtaa, niin aika samalta tasolta lähtee, SaiPan vastuuvalmentaja Tero Lehterä puntaroi.

Kahdesti HIFK:n kuluvalla kaudella kellistänyt SaiPa aloitti tehokkaasti, sillä Cody Kunyk vei vieraat ylivoimalla johtoon. Avauserän lopussa kotijoukkue oli kuitenkin jo edellä 2-1 ja ennen mittelön puoliväliä HIFK ehti 4-1-karkuun.

HIFK:n osalta runkosarja päättyy vieraspeleihin Turussa ja Porissa. Sarjataulukossa neljäntenä oleva JYP pitää sen edellä viimeistä puolivälierien kotietua hallussaan pisteen erolla, ja kohtaa vielä Ässät ja päätöskierroksella lauantaina KooKoon.

- Ehdottomasti hyvä, että loppuun asti on haastetta. Niin paljon pyörii jo tarinaa etuajassa pudotuspeleistä, HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin kiteytti.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa lännen ja luoteen välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa lounaistuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

197 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Muistatteko vielä, kun Sipilä, Stubb ja Lindström juhlivat kilpailukykysopimuksen syntyä tv-kameroiden edessä ja tekivät... Lue lisää...
Oikeistolainen nyrkk...

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image