HIFK konttaa yhä kiek­ko­lii­gas­sa

Liiga 5.10.2017 21:30
STT

Sportin ja HIFK:n välinen ottelu kiekkoliigassa torstaina ratkesi Sportin parempaan maalintekotaitoon. Kyseessä oli joukkueiden kautta aikojen 18. kohtaaminen ja Sport otti neljännen voittonsa tuloksella 4-1 (2-0, 0-1, 2-0).

Ottelun sankari oli Sportin maalivahti Mika Järvinen, jolle kertyi 46 torjuntaa. Varsinkin ottelun toinen erä oli HIFK:n yksipuolista hallintaa, mutta Järvinen urakoi maalillaan ja torjui yhtä lukuun ottamatta kaikki laukaukset.

- Olimme toisessa erässä ihan mankelissa, mutta selvisimme yllättävän vähällä, viittasi Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen vain yhteen takaiskumaaliin.

Ottelun hienoin hetki Sportin kannalta ja ikävin HIFK:n kannalta oli Michael Parksin tekemä kolmas ja ratkaiseva maali. HIFK:n Saku Salmela oli saanut huitomisesta pelirangaistuksen, mutta Parks ei tehnyt maaliaan ylivoimalla, vaan tasavajaalla vanhan hyvän ajan vanhanaikaisella.

- Ei tällä tasolla pitäisi tapahtua sellaista, paheksui HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan eteläosassa.

Sadevaroitus: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjois-Savon, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä, Enontekiö, Inari ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

258 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pride

Marssia voi heterokin ei siinä tarvitse olla homoseksuaali. Kuten "sifferi" sanoi "marssi on ihmisoikeustapahtuma." Lue lisää...
olio

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image