HIFK konttaa yhä kiek­ko­lii­gas­sa

Liiga 5.10.2017 21:30
STT

Sportin ja HIFK:n välinen ottelu kiekkoliigassa torstaina ratkesi Sportin parempaan maalintekotaitoon. Kyseessä oli joukkueiden kautta aikojen 18. kohtaaminen ja Sport otti neljännen voittonsa tuloksella 4-1 (2-0, 0-1, 2-0).

Ottelun sankari oli Sportin maalivahti Mika Järvinen, jolle kertyi 46 torjuntaa. Varsinkin ottelun toinen erä oli HIFK:n yksipuolista hallintaa, mutta Järvinen urakoi maalillaan ja torjui yhtä lukuun ottamatta kaikki laukaukset.

- Olimme toisessa erässä ihan mankelissa, mutta selvisimme yllättävän vähällä, viittasi Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen vain yhteen takaiskumaaliin.

Ottelun hienoin hetki Sportin kannalta ja ikävin HIFK:n kannalta oli Michael Parksin tekemä kolmas ja ratkaiseva maali. HIFK:n Saku Salmela oli saanut huitomisesta pelirangaistuksen, mutta Parks ei tehnyt maaliaan ylivoimalla, vaan tasavajaalla vanhan hyvän ajan vanhanaikaisella.

- Ei tällä tasolla pitäisi tapahtua sellaista, paheksui HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Pohjanmaan maakunnassa lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna päivällä maan itäosassa sekä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Uskotko todellakin Jumalaan

136 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Louhimiehen

Jos meinaa olla näyttelijä kyllä siinä joutuu tekemään jotain ei pelkkä seisominen kameran edessä riitä.Nirppanokat menk... Lue lisää...
Raplin

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.3.

Naapurit

21.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image