Florida osti Jokisen sopimuksen ulos – uusi työnantaja vielä auki

Jussi Jokisella on edessään uuden työnantajan etsintä. Konkarin palveluksille riittänee yhä kysyntää NHL:ssä. KUVA: Leinonen Jukka
NHL 1.7.2017 23:18
Kaleva

Jääkiekon NHL-seura Florida Panthers on ostanut Jussi Jokisen sopimuksen ulos. Tämä tarkoittaa, että hyökkääjä on vapaa etsimään itselleen uuden työnantajan.

34-vuotiaalla Jokisella olisi ollut Florida-sopimuksestaan jäljellä vielä yksi vuosi, josta Kalajoen kasvatti olisi kuitannut neljä miljoonaa dollaria. Ulososton myötä Florida maksaa Jokiselle kaksi kolmasosaa jäljellä olleen sopimuksen arvosta eli noin 2,6 miljoonaa dollaria seuraavan kahden vuoden aikana.

Panthersin toimitusjohtaja Dale Tallon kertoi ratkaisusta seuran verkkosivuilla.

– Haluan kiittää Jussia kolmen vuoden omistautumisesta Panthersille. Hän on ollut erinomainen mentori nuorille pelaajillemme ja on yksi lajin tyylikkäimmistä pelaajista, Tallon sanoi.

Jokisen NHL-uran jatko on siis auki. Kiekkopiireissä on ehditty spekuloida Jokisen mahdollisella paluulla Eurooppaan, mutta todennäköisesti pelaajan palveluksille riittää kysyntää vielä NHL:ssä.

Monikäyttöinen, tunnollisesti kahteen suuntaan pelaava hyökkääjä kärsi viime kaudella polvivammasta, jota Jokinen on pelien päätyttyä kuntouttanut huolellisesti.

Jokisen NHL-ura alkoi Dallasissa jo vuonna 2005. Dallasin ja Floridan lisäksi hän on edustanut maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa myös Tampa Bayta, Carolinaa ja Pittsburghia.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Dilulilu, ei siis tarvitse Jussin töitä tehdä, ellei halua... Eipä noihin hommiin toisaalta kaikista ole, ei itsestäkään vaikka hyvä olen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Vapaa etsimään itselleen uuden työnantajan." Kauniin korrektisti esitetty lause potkuista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mitä ajattelet Venäjästä?

125 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Uhkailulla ja kiristyksellä aikaansaadun kilpailukykysopimuksen kohtuuttomat lomarahaleikkaukset tuntuvat monen kukkaroissa!!

En todellakaan arvostele ketään työtätekevää, vaikka maksaisi kuinka vähän veroja tulojen pienuudesta johtuen. Jokainen... Lue lisää...
+

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image