Barkov vei Floridan ja Columbuksen välisen mittelön jatkoajalle

NHL 8.1.2018 4:42 | Päivitetty 8.1.2018 8:42
STT

Aleksander Barkov johti Florida Panthersin jatkoajalle Columbus Blue Jacketsia vastaan, mutta se ei riittänyt voittoon asti. Kotijoukkue otti ottelun nimiinsä maalein 3-2, kun joukkueen kahdeksas ampuja Josh Anderson katkaisi voittolaukauskisan.

Barkov tasoitti tilanteen 2-2:een, kun kolmatta erää oli jäljellä 1.34 minuuttia. Jonathan Huberdeaun laukaus kimposi Nick Folignon luistimesta Barkoville, joka laittoi kiekon Blue Jacketsin maalivahdin Sergei Bobrovskin taakse.

- He saivat uskomattoman onnekkaan maalin, se harmitti, Foligno sanoi NHL:n sivuilla.

Bobrovski torjui yhteensä 42 laukausta.

- Joskus sellaista tapahtuu, Bobrovski sanoi Barkovin maalista.

- Tärkeintä on, että saimme kaksi sarjapistettä. Tuollaisille pompuille ei voi mitään. Se olisi voinut tapahtua jo ensimmäisessä erässä. Nyt se tapahtui kolmannessa, Bobrovski jatkoi.

Barkov oli yksi kahdesta Panthersin onnistujasta voittolaukauskisassa. Bobrovski pysäytti kuusi Panthersin voittolaukausyritystä.

Kolmas peräkkäinen tappio Panthersille

Barkov on nyt tehnyt tällä kaudella tehot 13+24. Tappio oli Panthersin kolmas peräkkäinen.

- Tämä oli hyvä sarjapiste, jonka eteen saimme taistella kovasti todella hyvää joukkuetta vastaan. Molempien joukkueiden maalivahdit olivat hyviä. Me otamme tämän pisteen ja jatkamme eteenpäin. Pystyimme nappaamaan pisteen todella vaikeassa hallissa, Panthersin valmentaja Bob Boughner sanoi.

Floridan maalivahti James Reimer aloitti 14. peräkkäisen ottelun ja torjui 46 laukausta. Hän piti Floridan toiveita yllä kolmannessa erässä useilla tärkeillä pelastuksilla.

- Hän antoi meille mahdollisuuden ja oli iso osa sitä, että saimme pisteen. Sitä olisi toivonut kahta pistettä. Meillä oli muutama mahtava paikka jatkoajalla, ja olisi ollut mukava voittaa peli hänelle, Boughner kehui Reimeria.

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Tervola, Muonio, Enontekiö ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi ja Keminmaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

342 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pride

"...jos lapsiperheiden asioita käsitellään, niin silloinhan lapset ovat siinä merkittäviä asianosaisia." Sateenkaariperh... Lue lisää...
Boyodd 1.1

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image