Mainos

Kemppaisen maalit eivät auttaneet - Suomi taipui Tanskalle

Jääkiekko 15.4.2017 17:21 | Päivitetty 15.4.2017 17:31
STT

Suomi on hävinnyt jatkoajalla Tanskalle maalein 2-3 Lappeenrannassa pelatun jääkiekkomaaottelun. Jatkoajan katkaisi ajassa 63.51 Morten Green, joka karkasi läpiajoon ja ujutti kiekon Juha Metsolan taakse.

Morten Madsen vei Tanskan 1-0-johtoon ylivoimalla ajassa 4.30 jokerikaksikko Jesper B. Jensenin ja Peter Reginin esityöstä. Maalin syntyessä kiinalaisjoukkue Kunlun Red Starissa KHL:ää pelannut Tomi Sallinen istui kaksiminuuttista kiinnipitämisestä.

Joonas Kemppainen laukoi tasoituksen heti toisen erän alussa Pekka Jormakan syötöstä. Kolmannen erän alussa Mathias Lassen laukoi tanskalaiset taas johtoon, mutta Kemppainen tasoitti vain kahdeksan sekuntia myöhemmin Veli-Matti Vittasmäen ja Juuso Hietasen esityöstä.

Jatkoajalla Mika Pyörälällä on paluukiekosta avopaikka ratkaista ottelu Suomelle, mutta hän laukoi ohi.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Liian jäykkiä jätkiä kaukaloon. Nopeus ei kertakaikkeaan riitä. Nämä ketjut eivät koskaan opi, että puolustajan on tehtävä se nopea pelin avaus. Anttila, Salmela ja muutama muu eiliestä porukasta on jätettävä kesälomalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla hieman liiaksi "kärppätaustaa" niin vaihtoaitiossa penkin takana, kuin jäälläkin, jos tulokseen on uskominen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se yllätys yllätys varma avain voittoon olekaan, että valmentaja toistaa riittävän monesti sanan 'jätkät' ja kiroilee muutaman kerran päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

"eläkemaksuja ja -karttumia tulee suhteuttaa: suuret maksut tarkoittavat suuria karttumia, ja päinvastoin." Olet sinä va... Lue lisää...
Voi y...

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image