Mainos

Hurrikaani-Loimaa yhä vireessä - "Tomilla oli järkyttävän kovat tehot"

Urheilu 12.1.2018 21:46 | Päivitetty 12.1.2018 21:59
STT

Hurrikaani-Loimaa haki perjantaina 3-0-vierasvoiton Kuopion Leka Volleystä lentopalloliigassa. Voitto oli sille viides kuudesta viime ottelusta.

Hurrikaani oli kaikessa edellä. Leka Volleylle merkittiin peräti 25 hyökkäysvirhettä, vieraille kymmenen. Tomi Rumpunen johti 14 pisteellä vieraiden tasokasta hyökkäystä.

- Tomilla oli järkyttävän kovat tehot ja muutenkin olen erittäin tyytyväinen hyökkäykseen. Meillä oli myös vahva syöttö ja saimme Lekan vastaanoton irti. Se johti hyvään torjunta- ja puolustuspeliin, iloitsi Hurrikaanin valmentaja Lauri Rantanen.

Matti Oivanen syötti viisi ässää ja kokosi 11 pistettä, ja samaan pääsi Max Staples. Vaisusta Lekasta Samuli Kaislasalo kokosi kymmenen pistettä, mutta hyökkäysvirheitä kertyi peräti yhdeksän.

PerPo haki vierasvoiton

Perungan Pojat teki Vantaalla peräti 27 hyökkäys- ja 12 syöttövirhettä, mutta pystyi lopulta kaatamaan kotijoukkue Ducksin 3-2. Päätöserässä PerPo teki enää neljä virhettä ja voitti sen 15-10.

Torstaina Akaassa hävinneen PerPon tehokkain oli perjantaina Casey Schouten 20 pisteellä. Robert Walsh tuki 16 pisteellä.

- Vaihdoimme liberot tähän peliin ja saimme peliin ryhtiä. Jere Mäkinen tuli vastaanottoon ja Jyri Niemi puolustavaksi liberoksi. Molemmilla joukkueilla oli hyviä puolustuspalloja, mutta olihan tämä melkoista roiskimista välillä, sanoi PerPon valmentaja Henri Tuomi.

Miro Määttänen ja Antti Vallin tekivät Ducksille 15 pistettä. Myös Ducks teki paljon virheitä, 17 syöttö- ja 29 hyökkäysvirhettä.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Lapin itäosassa lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Merja Kyllönen ylivoimainen !

265 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

yli 50% eläkeläisistä saa eläkettä alle 1500€/kk. Yli 50% työttömistä yksinhuoltajista saa erilaisten tukien myötä rahaa... Lue lisää...
Älä lässytä

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.1.

Naapurit

19.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image