Hippokselle hyvästit Ankkurien yllätyksellä

Urheilu 14.6.2018 21:27
STT

Sotkamon Jymyn ongelmat Superpesiksessä oikenevat hitaasti. Kotiottelunsa Jyväskylän Hippoksen jäähyväispeliksi pääsarjatasolla vienyt Jymy myllytti kolmessa vuoroparissa kahdeksan juoksua, mutta hävisi Alajärven Ankkureille ensi kertaa kuuteen kauteen lukemilla 1-2 (3-7, 8-3, 0-3).

Vieraiden suursankari oli avausjakson kolmantena lyöjänä 1+2 juoksua pamauttanut ja supervuoroparin samanlaisella iskulla lopettanut Aki Orava.

- Jotta saisimme ohuesta langastamme edes narun, yritimme pumpata alkuun kovia ratkaisuja, hehkutti AA:n pelinjohtaja Risto Ojanperä.

Toisen jakson hoiteli Jymylle kahdella ensimmäisellä lyöntivuorollaan kolme juoksua pommittanut jokeri Roope Korhonen.

Jymyn palkitut olivat kuusi juoksua lyönyt Roope Korhonen (7 kärkilyöntiä/13 yritystä) ja kolme juoksua tuonut Niilo Piiponniemi (6/8). Toni Kohoselle ottelu oli 700. runkosarjassa.

Ankkurien terävimmät olivat kärpäsiä keräillyt lukkari Ville Väliaho (1/6) ja 2+5 juoksua lyönyt Orava (17/23).

Hippoksen pesäpalloareena jyrätään kauden jälkeen urheilurakentamisen alta. Hippoksella pelattiin pääsarjapesäpalloilua vuodesta 1968. Jyväskylä on viimeisin kaupunki, mistä on ollut pääsarjassa samaan aikaan kolme joukkuetta. HoNsU, Kiri ja Pesä-Veikot pelasi SM-sarjassa 1965.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on vaarallisen voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa yöllä rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

303 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Toisinaan sitä on vaikea uskoa lajitovereidensa ajattelukyvyn olemassaoloon. Siitä on kammottavan vähän merkkejä maailma... Lue lisää...
aery

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image