Mainos

Hiihtoliitto teki yli puolen miljoonan euron tappiot

Hiihtoliiton toiminnanjohtaja hiihti vuoden 2016 Tervahiihdossa. KUVA: Kontiainen Jarmo
Urheilu 23.9.2016 22:57
STT, Kaleva

Suomen Hiihtoliitto teki viime kaudella reilut taloudelliset tappiot. Hiihtoliiton perjantaina julkistama kauden 2015-16 tilinpäätös painui 579 000 euroa miinuksen puolelle.

Suurin syy tappiolliseen tulokseen kahden voitollisen vuoden jälkeen ovat Rukan maailmancuptapahtumien peruuntumiset ja siirtymiset. Hiihtoliiton 7,6 miljoonan euron kokonaisbudjetissa erityisesti mäkihyppykisojen järjestäminen on iso tulonlähde.

– Tulos kertoo, että kansainvälisten tapahtumien merkitys Hiihtoliitolle on merkittävä. Peruuntuessaan ne aiheuttavat tulonmenetyksiä, mutta onnistuessaan tapahtumatuotot rakentavat vankan perustan, Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala sanoi tiedotteessa.

Hiihtoliiton perustoiminta pysyi budjetissa, ja tulevasta talvesta MM-kotikisoineen odotetaan reilusti voitollista.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

YT käyntiin kuten yriysmaimassa. Johtoa kevennettävä, toimistotiloja myyntiin ja matkustamista vähennettävä. Voin tulla konsultoimaan ja kirjoittelemaan irtisanomislappuja...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt pittää palakoista pihistelemätä ettiä sopivat uuvet johtajat polliittisista ympyröestä, muu ei aota!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli kun järjestetään mäkihyppykisat , työ ja vastuu käytännön toimista on talkoolaisilla ,rahat puolestaan menevät liiton ihmisten kukkaroihin.
Näppärää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljonkohan Kuusamon kaupunki ja kaupungin veronmaksajat tekivät ja tulevat vielä tekemään tappiota kannattamattomien kisojen järjestämisestä ja käyttämättömänä suuriman osan vuodesta seivovan hyppyrimäen kunnostamisesta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hiihtoliitto sanasta tulee aina mieleen väärinkäytökset, doping, salailu, kähmintä, riidat, hyväveli-verkosto.... Hyvää jatkoa vain !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä tahohan maksoi Tervahiihon osallistuja maksun ko herralle, niin on mainokset näkyvästi esillä ja monen muun tapahtuman.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen urheilu on huonolla tolalla. Urheilijamme lähes lajissa kuin lajissa valtaavat viimeisiä sijoja kisoissa ja urheiluorganisaatioittemme johto hassaa rahansa saattaen järjestöjen talouden konkurssin partaalle. Tarvitsemme uuden sukupolven palauttamaan urheilumme maineen takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti veronmaksajia ei panna maksumieheksi ja tappioden paikkaajaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kyseessä olisi yksityinen toimija, olisi kyseinen yritys haettu verottajan ja muiden velallisten toimesta konkurssiin. Mutta kun kyseessä on julkisrahotteinen organisaatio, saa kyseinen toiminta jatkua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos
Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikään maa ei tule koskaan kestämään tukijärjestelmää joka meillä on nyt!

Amerikkalainen työkaverini oli ihmeissään kun luki jutun kansalaispalkasta, mitä se niin kuin tarkoittaa yksilölle. Ett... Lue lisää...
laiskan laulut

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 370 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut

stats-image