Etta palasi yöllä kahdelta Ouluun ja voitti Ducksin

KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Urheilu 25.2.2018 19:02
STT, Kaleva

Lentopalloliigan kärkikolmikkoon koko kauden kuulunut Oulun Etta urakoi lauantaina Pielavedellä viisieräisen ottelun ja sunnuntaina oli toisen viisieräisen vuoro.

Lauantaina tuli tappio Sampo Volleylle, nyt kaatui Vantaan Ducks.

- Kyllä siinä vähän katosi kotietu, kun tultiin Savosta kotiin Ouluun yöllä kahden paikkeilla. Ducks pelasi hyvin ja saamme olla tyytyväisiä kahden pisteen voittoon, sanoi Ettan valmentaja Olli Kuoksa.

Ducks kasvatti saadulla pisteellä eron pudotuspeliviivan alapuolella olevaan Tiikereihin viiteen pisteeseen.

Joonas Jokela oli 25 pisteellä Ettan tehokkain, Jiri Hänninen ja Eetu Pennanen tekivät 17 pistettä. Ducksin tehokkain oli vain yhden hyökkäysvirheen tehnyt unkarilainen Alpar Szabo 20 pisteellä.

- Tällaiset ajoin kiihkeät backtoback-pelit ovat tärkeää kokemusta pudotuspelejä ajatellen, Kuoksa mainitsi.

Katso kuvagalleria ottelusta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Ahvenanmaan maakunnassa pohjoistuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa lännen ja luoteen välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan maakunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

250 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Ihan kiva hissipuhe Juha S, mutta mietitäänpä vielä kertaalleen kenen kannattaa JS:ää äänestää. Ehdottomasti uskonvelji... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image