Etta nousi toiseksi len­to­pal­lo­lii­gas­sa

Urheilu 8.3.2018 20:49
STT

Oulun Etta voitti torstaina kauden toiseksi viimeisessä lentopalloliigan runkosarjan ottelussaan Hurrikaani-Loimaan vieraissa ja nousi toiseksi taulukossa.

- Tavoitteena oli saada merkitystä kauden päätösotteluun ja onnistuimme. Pelattiin kauden paras peli. Vaikka Hurrikaanilla olisi ollut panostakin, niin silti olisi voitettu, vakuutti Ettan valmentaja Olli Kuoksa.

Ettalla on nyt kahden pisteen etumatka kolmantena olevaan Sampo Volleyhin. Etta kohtaa perjantaina Sastamalassa runkosarjan voiton jo varmistaneen Vammalan Lentopallon, Sampo Volley kohtaa kotonaan sunnuntaina Raision Loimun.

Ettan tehokkain oli Joonas Jokela 20 pisteellä, Jiri Hännisen saldo oli 18 pistettä.

Antti Ropponen teki 15 pistettä runkosarjan viimeisen ottelunsa pelanneen Hurrikaanin riveissä.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

292 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Toisinaan sitä on vaikea uskoa lajitovereidensa ajattelukyvyn olemassaoloon. Siitä on kammottavan vähän merkkejä maailma... Lue lisää...
aery

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image