CAS:n doping-kuuleminen: "Johaug erittäin helpottunut ja tyytyväinen"

Norjalaishiihtäjä Therese Johaugin kuuleminen Lausannessa kesti noin 40 minuuttia. KUVA: HEIKO JUNGE
Urheilu 6.6.2017 16:24 | Päivitetty 6.6.2017 16:27
STT

Dopingista kärähtänyttä norjalaishiihtäjää Therese Johaugia kuultiin tiistaina urheilun vetoomustuomioistuimessa CAS:ssa Sveitsissä. Johaugin managerin Jörn Ernstin mukaan hiihtäjä oli erittäin tyytyväinen ja helpottunut kuulemisen jälkeen.

Johaugin kuuleminen Lausannessa kesti noin 40 minuuttia. Managerin mukaan sekä Johaug että hänen asianajajansa Christian B. Hjort olivat tyytyväisiä päivän antiin.

- Se meni erittäin hyvin. En ole puhunut Theresen kanssa kovin paljon, mutta hän oli tyytyväinen, manageri Ernst selvitti medialle.

- Asian käsittely ei ollut niin pelottavaa kuin hän oli etukäteen kuvitellut. Hän on erittäin tyytyväinen ja helpottunut siitä, että se on nyt ohi. Hän oli erittäin hyvin valmistautunut etukäteen, Ernst totesi.

Viime syksynä klostebol-nimisestä anabolisesta steroidista kärähtänyt Johaug selvittää tapaustaan CAS:lle, koska kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitti hänelle määrätystä 13 kuukauden kilpailukiellosta. FIS pitää kieltoa liian lyhyenä.

Johaug määrättiin Norjassa 13 kuukauden kilpailukieltoon. Urheilussa kielletyn lääkeaineen on kerrottu joutuneen Johaugin elimistöön Trofodermin-voiteesta, jolla Johaugin on kerrottu lääkinneen palaneita huuliaan.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Puhtaan urheilun puolesta voi vain toivoa, että Johaug saa samanlaisen kohtelun kuin aiemmat urheilijat ennen häntä, joilla on ollut samanlainen doping-rike takanaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko anabolised steroidit hyviä palaneiden huulten hoitoon? Mistä sais sitä rasvaa? Normi rasvat ei oikein toimi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos koku suomalainen hiihtäjä olisi kärähtänyt, niin 4 vuotta kilpailukieltoa olisi pamahtanut ja heti. Kaikilla ei ole samat säännöt urheilussakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 seuraaviin kuntiin: Kuusamo, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä Taivalkosken ja Pudasjärven kunnissa, Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

190 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Vaikuttaa siltä, että kävit hakemassa lukuja tilastokeskuksen tms. sivuilta ja tuuppasit ne kommenttikenttään ymmärtämät... Lue lisää...
oho

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image