Mainos

Bird Parker jätti Bold Eaglen ja Readly Expressin taakseen

Urheilu 14.1.2018 18:13
STT

Philippe Allairen valmentama ravuri Bird Parker oli vahvin Vincennesissä sunnuntaina ajetussa Prix de Belgiquessa, joka oli Prix d’Ameriquen neljäs esikilpailu. Bird Parker voitti joulukuussa Prix du Bourbonnaisin ja starttaa yhtenä suosikeista Prix d'Ameriqueen, joka juostaan tammikuun viimeisenä sunnuntaina.

Jean Philippe Monclin ajoi heti alkumatkalla eteenpäin, ja Bird Parker painui johtopaikalle. Bold Eagle ravasi toisen radan jonossa hyvissä iskuasemissa. Björn Goop pakitteli Timo Nurmoksen Readly Expressin porukan hännille. Readly Express lähti takaa kiriin, ja Bold Eagle nousi vetämään kolmannen radan jonoa. Bird Parker piti johtopaikkansa ja vei 54 000 euroa ajalla 13,1/2850 metriä. Bold Eagle kiri hyvin, mutta sai tyytyä neljänteen peräkkäiseen kakkossijaan. Readly Express eteni erinomaisesti ja oli kolmas maalissa. Kärkikolmikko oli jo aiemmin varmistanut paikkansa Ameriqueen.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sopeutumiseläke

Edustajien pitäisi lainmukaan edustaa kansaa eikä itseään.Sopeutumiseläke on itsekkäs ja omahyväinen päätös eikä kansala... Lue lisää...
On ne haaskoja

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image