Mainos

Ässät jatkoi tappiottomana - päähän kohdistunut taklaus puhutti

Urheilu 13.9.2017 21:28
STT

Ässät jatkoi voittoputkeaan Liigassa. Porilaiset ovat voittaneet kolmesta pelistään kaikki.

Keskiviikkona kaatui Jukurit Porissa lukemin 6-2 (0-1, 2-1, 4-0). Tehokkain pelaaja oli 1+2 iskenyt 17-vuotias hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi.

Pelin ykköspuheenaihe nousi kuitenkin maalien ulkopuolelta. Toisessa erässä nähtiin tilanne, missä Ässien Matti Lamberg taklasi kovalla vauhdilla Jukurien puolustaja Valtteri Hietasta suoraan päähän. Sekava Hietanen talutettiin tilanteen jälkeen pukukopin puolelle, ja Lamberg ajettiin sinne pelirangaistus niskassaan.

Tapaus eteni videotuomarille ja kurinpitokäsittelyyn.

- Ei ole Hietanen kunnossa. Minun tehtäväni ei ole kommentoida enempää terveysasioita, Jukurien päävalmentaja Risto Dufva totesi.

Yhden puolustajan putoaminen kokoonpanosta kuitenkin sekoitti osaltaan vierailijoiden tekemistä.

- Puolustajat joutuivat koville. Eivät numerot silti täysin peliä kuvasta. Ässät oli päätöserässä todella tehokas, Dufva analysoi.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Jälleen kerran pää alhaalla ja suoraan päähän. Pelaajat odottaa, että kun tuomiot kovenee niin peli muuttuu, ei muutu edelleen tuulee ylilyöntejä. Taitavat päättäjät myös uskoa ihmeeseen. Kärpät saa hipaisusta jäähyjä mikä on tyhmää, kun samaan aikaan saa hakata vapaasti ranteen poikki kirvesiskulla, poikittaista mailaa ylävartaloon ja nyrkkiä vihellyksen jälkeen tuomareiden edessä. Näistä ei tule rangaistusta, kun Kärpät on kohteena. Viime talvena kaksi Kärppien pelajaa ei ollut pitkään loukkaantuneena. Ensin pitää siistiä nämä muissa maissa kielletyt rikkeet Suomessa, ennen kuin jääkiekko puhdistuu. Suomi tarvitsee ammattitaitoiset kansainväliset tuomarit tai koulutusta lisää ja uusia tilalle. Suomalaiset tuomarit eivät kelpaa edes kansainvälisiin peleihin. Esim. poikittaista selkään on tapa puolustaa Suomessa ja muualla tulee jäähy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvin kausi alkanut. Joka kierroksella tullut päähän kohdistuvia taklauksia... Vissiin ei muuten tuu yleisöä katsomoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulta menee kiinnostus koko lajiin jos pelaajat loukkaantuu, selkään hakkaamiset jne., viime vuosina tuomarilinja on mennyt pilalle. Olen seurannut 30 vuotta jääkiekkoa. JYP peli oli tuomareiden irvikuva ja siisti peli pilattiin tuomareiden taholta keksityillä jäähyillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Tämä on hyvä uutinen kaikille muille kuin SDP:lle ja vassareille. Heidän suosionsa perustuu täysin politikointiin ja asi... Lue lisää...
Hyvä Juha!

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.2.

Naapurit

24.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image